Λίζα Κούντροου: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του

Λίζα Κούντροου: Συντετριμμένη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του

Οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ 

Lisa_Kudrow_Matthew_Perry
Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι έχει σκορπίσει θλίψη στους οικείους του, τους συναδέλφους του και εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Friends».

Αν και κανένας από τους συμπρωταγωνιστές του στη διάσημη σειρά δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις, είναι γνωστό από διάφορες πηγές του περιβάλλοντός τους, πως βρίσκονται σε κατάσταση σοκ με τον θάνατο του Πέρι.

Κλείσιμο
Φίλος της Λίζα Κούντροου που υποδύθηκε στα «Φιλαράκια» τη Φοίβη, δήλωσε στη Daily Mail ότι η ηθοποιός είναι συντετριμμένη: «Ο Μάθιου είχε επιτέλους συμφιλιωθεί με τον εαυτό του και περνούσε την καλύτερη χρονιά της ζωής του από την παρουσίαση του βιβλίου του σχεδόν ένα χρόνο πριν. Απολάμβανε τη ζωή. Ήταν πιο κοντά από ποτέ με τους δικούς του και ασχολιόταν με τον εαυτό του. Είναι μπερδεμένη για το τι προκάλεσε τον θάνατό του».

H Daily Mail στο δημοσίευμά της αναφέρει πως άτομο που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό ανέφερε πως η Κούντροου πιστεύει ότι μπορεί να πέθανε λόγω της επίδρασης των φαρμάκων του, ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του: «Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να έφταιγαν τα φάρμακά του – συνταγογραφημένα ή μη – φυσικά αυτή είναι μια σκέψη που περνά από το μυαλό όλων. Σκέφτονται ότι μπορεί να πήρε κάτι που να αντιδρούσε άσχημα με το ζεστό νερό» δήλωσε η πηγή.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η Κούντροου θέλει να υιοθετήσει τον σκύλο του Μάθιου Πέρι, τον Άλφρεντ, τον οποίο ο ηθοποιός είχε πάρει πριν από τρία χρόνια και όπως είχε αναφέρει ήταν ο αγαπημένος του φίλος στον κόσμο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπροστά στα μάτια της συντρόφου του πέθανε ο παίκτης του χόκεϊ που το παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό

Το σκηνικό τρόμου στο αεροδρόμιο του Νταγκεστάν - Έψαχναν Ισραηλινούς και φώναζαν «Αλλάχου Άκμπαρ»

Άγνωστη ακόμα η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι - Το μυστήριο με τα φάρμακα που βρέθηκαν σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης