Συγκινεί η Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τον Μάθιου Πέρι «ήπιαμε μπίρες, αντάλλαξαμε ένα φιλί, ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι...»

Συγκινεί η Γκουίνεθ Πάλτροου: Με τον Μάθιου Πέρι «ήπιαμε μπίρες, αντάλλαξαμε ένα φιλί, ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι...»

«Τον γνώρισα το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram η δημοφιλής ηθοποιός και πρώην σύντροφος του «Τσάντλερ»

gwineth
Συγκινεί το αντίο της Γκουίνεθ Πάλτροου στον Μάθιου Πέρι. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο «Τσάντλερ» είχαν ζήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο το καλοκαίρι του 1993 και μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έδωσαν το πρώτο τους φίλι κατά τη διάρκεια ενός «μαγικού καλοκαιριού».

«Γνώρισα τον Μάθιου Πέρι το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη. Ήμασταν και οι δύο εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας παραστάσεις.


Κλείσιμο
Ήταν τόσο αστείος, τόσο γλυκός και ήταν τόσο διασκεδαστικό το να είσαι μαζί του. Βγήκαμε με το αυτοκίνητο για να κολυμπήσουμε, ήπιαμε μπίρες στο μπαρ του τοπικού κολεγίου, φιληθήκαμε σε ένα χωράφι γεμάτο χόρτα. Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι». Ακόμη πρόσθεσε ότι τη στιγμή της συνάντησής τους ο Μάθιου Πέρι είχε ήδη κάνει δοκιμαστικά για τα «Φιλαράκια».

«Μείναμε φίλοι για λίγο μέχρι να απομακρυνθούμε, αλλά πάντα χαιρόμουν όταν τον έβλεπα. Είμαι πολύ λυπημένη σήμερα, όπως και πολλοί από εμάς. Ελπίζω ο Μάθιου να είναι επιτέλους ήσυχος», κατέληξε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα

Sky News: Μάχες σώμα με σώμα στη Γάζα - Στην πιο δύσκολη φάση ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Καιρός: Ένας ασυνήθιστα ζεστός Οκτώβριος - Τι λένε οι ειδικοί στο protothema.gr

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης