Κέρι Ουάσινγκτον για την άμβλωση που έκανε στα 20 της: Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι

Κέρι Ουάσινγκτον για την άμβλωση που έκανε στα 20 της: Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι

«Είναι πολύ σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές μας επιλογές, επειδή κάποιες από αυτές τις επιλογές μας αφαιρούνται» είπε η ηθοποιός

kerry-ouasingkton
Οι αποκαλύψεις της Κέρι Ουάσινγκτον στα απομνημονεύματά της, δεν έχουν τέλος.

Η ηθοποιός δεν διστάζει να κυκλοφορήσει στο φως της δημοσιότητας πολύ προσωπικές εμπειρίες που έχει ζήσει, όπως η έκτρωση που έκανε στα 20 της χρόνια.

Σύμφωνα με το People, η Κέρι Ουάσινγκτον αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος «κατά λάθος», λίγο μετά τον ρόλο της στην ταινία «She Hate Me» του 2004.

Όπως αναφέρει, δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει την απόφαση να κάνει έκτρωση, ενώ στους γιατρούς τότε, έδωσε ψεύτικο όνομα, για να προστατεύσει την καριέρα της, η οποία είχε μόλις ξεκινήσει.

Κλείσιμο
Στα απομνημονεύματά της τονίζει μάλιστα, πως αρχικά ένιωθε «υποκρίτρια» με αυτή της την κίνηση, αφού προηγουμένως εργαζόταν σαν εκπαιδεύτρια σεξουαλικής υγείας. Ωστόσο, η νοοτροπία της άλλαξε με τα χρόνια.

«Είναι σημαντικό για εμένα να καταλάβει κανείς ότι η άμβλωση δεν είναι μια κακή λέξη, ούτε μια πράξη στη λίστα με τα πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή της στο People.

Η σταρ εξήγησε ότι αρχικά «πάλεψε» να αποφασίσει αν θα συμπεριλάμβανε την «ιστορία της άμβλωσης» στο βιβλίο της, αλλά τελικά κατάλαβε ότι ήταν «πολύ σημαντικό για εκείνη να το μοιραστεί».

«Αυτή η ιστορία είχε να κάνει τόσο πολύ με την κατανόησή μου για τον εαυτό μου και τον κόσμο, καθώς ξετυλίγονταν η καριέρα μου», ανέφερε.

«Βρισκόμαστε σε μια στιγμή, όπου είναι πολύ σημαντικό να λέμε την αλήθεια για τις αναπαραγωγικές μας επιλογές, επειδή κάποιες από αυτές τις επιλογές μας αφαιρούνται», συνέχισε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρόσωπα, οι άγνωστες στιγμές και οι νικητές της χθεσινής ημέρας


Σπάνιο βίντεο του Πούτιν με μαλλιά να παίζει πινγκ πονγκ χαλαρός σε διακοπές στη Φινλανδία


Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο παππούς και το 3χρονο εγγόνι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης