Μία μεγάλη συναυλία έδωσαν το βράδυ της Τρίτης οι «Μέλισσες» στο Ηρώδειο για καλό σκοπό. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ο Χρήστος Μάστορας ζήτησε από το κοινό να κάνουν όλοι μαζί μία παύση, για τις καταστροφές που διαδραματίζονται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι και τις φωτιές, μέχρι την πρόσφατη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon.
Απευθυνόμενος προς όσους έδωσαν το «παρών» στη συναυλία, είπε:
«Μια παύση για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τη Ρόδο, τους συμπολίτες μας που έμειναν χωρίς σπίτι, που έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα, για τα δάση που κάηκαν και για τον Αντώνη που ήρθε αντιμέτωπος με το χέρι της μηχανής».
Δείτε βίντεο από το «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvhjb2tu8ant)
Μιλώντας στη συνέχεια στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο Ηρώδειο, ο Χρήστος Μάστορας είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός, πάντα χαίρομαι όταν τους βλέπω και που μας στηρίζουν στην προσπάθεια που γίνεται εδώ πέρα».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.