Το ζευγάρι-παρουσιαστές με τους συνεργάτες τους καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό. Στο πάνελ φέτος θα βρίσκεται φέτος και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvfuvgnh6y8x)
«Καλημέρα σας! Ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Το Breakfast είναι εδώ, για δεύτερη χρονιά, για να σας κάνουμε παρέα, να περνάμε ωραία τα πρωινά και να ξυπνάμε όμορφα και αισιόδοξα. Η αλήθεια είναι ότι όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.
«Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν και η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Το χαμόγελο τώρα το έχουμε ανάγκη», πρόσθεσε η παρουσιάτρια με τον Ετεοκλή Παύλου να συνεχίζει:
«Ναι, η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται. Είχαμε φανταστεί διαφορετική την πρεμιέρα αλλά όλα όσα συμβαίνουν δεν μπορούν να μας αφήσουν αμέτοχους. Όσο εμείς μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι απλά εμείς είμαστε όμως εδώ για να υπηρετήσουμε τη ψυχαγωγία κι όσο μπορούμε να περάσουμε ένα τρίωρο πιο πολύ ξεγνοιασιάς».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.