Σε προετοιμασία για την τηλεοπτική της επιστροφή βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
Μάλιστα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.