Στη Μύκονο περνούν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί με την μητέρα του, Χριστίνα Παππά.
Παρόλα αυτά, το ζευγάρι δεν έμεινε αποκλειστικά στη Μύκονο, καθώς ταξίδεψε και στην Κρήτη, ένα νησί που ο Δημήτρης Παππάς επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.
Φέτος, oι δυο τους ταξίδεψαν στα Χανιά για πρώτη φορά με την κόρη τους, όπου απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές.
Το ζευγάρι ανεβάζει συχνά στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.
Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της από σκάφος, όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί ενώ απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους