Στον πάτο της πισίνας κατέληξε το μπάρμπεκιου του Λευτέρη Πανταζή, λόγω του δυνατού ανέμου που επικρατεί σήμερα.
Ο τραγουδιστής είχε το σιδερένιο μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού του, όμως ο αέρας που φυσάει σήμερα σε όλη την Αθήνα δεν το άφησε στη θέση του.
Η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τι έχει συμβεί.
Σε αυτό, ο Μάριος Καπότσηςφαίνεται να φορά το μαγιό του και να βουτά στην πισίνα, στην προσπάθειά του να σηκώσει το μπάρμπεκιου από τον πάτο της πισίνας.
Εν τέλει, τα κατάφερε, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Κόνι Μεταξά να τον βοηθούν να το σηκώσει. Όταν τελικά... επέστρεψε στο έδαφος, ο τραγουδιστής έκανε τον σταυρό του, μη μπορώντας να πιστέψει τι έγινε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.