Χάρης Ρώμας: «Η προδοσία ήταν ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, το έζησα πρόσφατα»

Χάρης Ρώμας: «Η προδοσία ήταν ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, το έζησα πρόσφατα»

«"Παγώνει" το συναίσθημα για να μην με πάρει από κάτω μια τόσο άσχημη κατάσταση» δήλωσε ο ηθοποιός

xaris_romas
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την προδοσία που έχει δεχτεί από φίλους, για το θέμα της πίστης και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σχετικά με τον πατέρα του και αν θα ήταν περήφανος για τον ίδιο, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Ήταν ήδη πολύ υπερήφανος, λίγο καιρό πριν φύγει, γιατί ήδη είχα γνωρίσει επιτυχία και είχε καταλάβει ότι οι επιλογές μου δεν ήταν μόνο σωστές αλλά και αναπόφευκτες για μένα».

Για το αν έχει αισθανθεί την παρουσία του Θεού σε δύσκολες στιγμές της ζωής του ο ηθοποιός σχολίασε: «Αναμφισβήτητα, ναι. Υπάρχει βοήθεια είτε άνωθεν, είτε έξωθεν, είτε μέσα μου, που την ονομάζω Θεό. Πέρασα κάποτε μια περίοδο δυσπιστίας και άρνησης. Ήταν η περίοδος που όλα μου πήγαν χειρότερα!».

Για το αν λύγισε ποτέ, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Για λίγο και εντελώς περιοδικά. Δεν πρόφτασα καν να γονατίσω. Με το που αισθάνθηκα ότι πέφτω, βρήκα τη δύναμη και ξαναστάθηκα όρθιος, έτοιμος για το επόμενο βήμα. Εννοείται ότι είναι φυσικό να αισθανθείς κάποια στιγμή αδύναμος και ευάλωτος. Απλά δεν πρέπει να βυθιστείς. Μακροβούτι και ξανά στην επιφάνεια!».

Κλείσιμο
Τέλος, για το αν έχει προδοθεί ποτέ από φίλους, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, την οποία ένιωσα και μάλιστα πρόσφατα. Ούτε σ’ αυτή την περίπτωση πάντως βυθίζομαι. Λειτουργώ με ψυχραιμία και το ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, που ευτυχώς διαθέτω, "παγώνει" το συναίσθημα για να μην με πάρει από κάτω μια τόσο άσχημη κατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμική Αεροπορία: Δύο C-130 Hercules στο δυναμικό της - Δείτε φωτογραφίες

Τομ Χανκς: Στην ουρά για το πλοίο της γραμμής από Πούντα για Αντίπαρο - Δείτε φωτογραφία

Καιρός - Meteo: Προ των πυλών δεκαήμερο υψηλών θερμοκρασιών - Έρχονται 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης