Εξαιρετικά χαρούμενη για την αγορά ενός στύλου για pole dancing είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.
Για να γιορτάσει, μάλιστα, την αγορά της, η τραγουδίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει συζητήσεις με την παρουσία της στα social media, έκανε και τον πρώτο χορό της τον οποίο απαθανάτισε και μοιράστηκε με τους εκαττομύρια followers της.
Προκειμένου, δε, να δικαιολογήσει τον έξαλλο - και ίσως άχαρο - χορό της εξήγησε στην ανάρτησή της ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθειά της στον στύλο του pole dancing.
«Αγόρασα τον στύλο αυτό πριν από δύο ημέρες και χθες το βράδυ ήταν η πρώτη μου προσπάθεια σε αυτόν!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.