Ο Ορέστης Τζιόβας έκανε μια ανάρτηση σχετικά με μία φρικιαστική στιγμή που έζησαν στη χώρα μας κάποιοι Ιταλοί τουρίστες.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αναδημοσίευσε την ανάρτηση κάποιου, δείχνοντας τι συνέβη σε ένα νησί κοντά στη Μεθώνη.
Όπως ανέφερε, στο νησί υπήρχαν φόλες παντού, με αποτέλεσμα τα σκυλιά των τουριστών να πεθάνουν, παρά τη μάχη που έδωσαν στο νοσοκομείο.
Ο Ορέστης Τζιόβας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα σκυλιά μέσα στο νοσοκομείο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής του εξήγησε τι έγινε.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ιταλοί τουρίστες επισκέφτηκαν την χώρα μας με τα δυο σκυλιά τους. Βρέθηκαν στην Σαπιέντζα, σε ένα μικρό νησάκι κοντά στην Μεθώνη, τέρμα Θεού που λένε. Εκεί που θα περίμεναν να βρουν γαλήνη, βρήκαν την κόλαση γιατί στο νησί υπήρχαν φόλες και τα σκυλιά τους δηλητηριάστηκαν. Μέσα στον απόλυτο πανικό και αναζητώντας βοήθεια κι ενώ τα σκυλιά τους χαροπάλευαν, τα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πύλου, όπου και πέθαναν. Οι άνθρωποι αυτοί θα φύγουν από την χώρα μας έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη. Το προκαλούμε και το επιτρέπουμε να συμβαίνει. *Η φωτογραφία είναι του κύριου Κ.Δ., αλλά επειδή έχουν γραφτεί ύβρεις στο post, την "έκλεψα" για να κυκλοφορήσει χωρίς αυτές, καθώς νομίζω είναι σημαντικό να μαθευτεί η ιστορία».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.