«Βαρέθηκα να ασχολούμαι με αυτά τα δύο πρόσωπα. Μόνο το στήθος μου δεν έβγαλα πέρυσι να θηλάσω τη Βρισηίδα. Όλα τα άλλα τα έκανα. Τι κακό έκανα πια για να βάλλομαι τόσο πολύ; Όπου πηγαίνω με ρωτάνε για το ζεύγος. Πραγματικά αρνούμαι», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με ρωτούν στο δρόμο αν η σχέση τους είναι αληθινή, αν θα κάνουν παιδιά. Μακάρι να είναι αγαπημένοι και να κάνουν πολλά παιδιά. Εγώ τους έκανα το προξενιό. Δεν θυμάσαι που πρώτα την έπεφτε σε μένα ο Μαρτίκας και μετά πήγε σε εκείνη;».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3