Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, πάνω απ' όλα».
«Το σημαντικότερο για τη ζωή μου κι όχι για το παιχνίδι. Όπως ενήργησε η Ελευθερία Ελευθερίου, για το τι θα κάνει ακριβώς, από πίσω κρυβόταν η Ευρυδίκη. Δεν υπάρχει για μένα η Ευρυδίκη, μόνο και μόνο γιατί πήγε να καταστρέψει τη σχέση μου, τίποτα άλλο», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct6b8vnr20ah)
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη. «Δεν το έχετε καταλάβει ότι κάνει τη στρατηγική του κακομοίρη; Δεν το έχετε καταλάβει; Όλοι το ξέρουν. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά, αλλά είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας θα το παίξει όπως θέλει κι ο κόσμος θα το κρίνει», τόνισε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Περάσαμε πολλά μαζί του, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι παίκτες. Το ότι έβρισε με απειλές τον άνθρωπο που μας πρόσεχε, είναι ένα περιστατικό το οποίο το ξέρουμε όλοι, το ζήσαμε όλοι, χωρίς λόγο. Έγιναν πολλά, αλλά κρίνω το παιχνίδι, γιατί παίχτηκε πίσω από τις κάμερες και όχι μπροστά».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3