Στην Ιορδανία ταξίδεψαν, Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης, με την πρώτη να «γεμίζει» το προφίλ της στο Instagram με κοινά τους στιγμιότυπα.
Η τραγουδίστρια και ο αθλητής, βρέθηκαν στην ιστορική Πέτρα Ιορδανίας και η Κόνι Μεταξά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της που ανέρχονται στους 318 χιλιάδες, μία σειρά από φωτογραφίες τους στη «ροδοκόκκινη» πόλη,με φόντο τον ναό του μνημείου Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco, τους επισκέπτες και τις καμήλες.
Η Κόνι Μεταξά ποζάρει με ένα μακρύ φόρεμα σε θερμά χρώματα, όπως και η αρχαιολογική πόλη, ενώ ο σύζυγός της ντύθηκε πιο κάζουαλ με λευκό πουκάμισο και μακρύ παντελόνι, έχοντας ένα δουλάρι στο λαιμό του.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV