ΟΤομ Κρουζέκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ελλάδα.
Με αφορμή τη νέα του ταινία «Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση - Μέρος πρώτο», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, ο ηθοποιός μιλούσε στις κάμερες, όταν ένας δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι έρχεται από την Ελλάδα.
Τότε, ο Τομ Κρουζ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη χώρα μας. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Πώς είσαι; Χαίρομαι κι εγώ που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ», του είπε αρχικά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctl1yjhqh6zt)
Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα του ταινία, ο Τομ Κρουζ τόνισε πως την ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη κι η πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια, επική περιπέτεια που χωρίζεται σε δύο μέρη», είπε.
«Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για τη μεγάλη οθόνη μόνο. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», πρόσθεσε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών