ΟΤομ Κρουζέκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ελλάδα.
Με αφορμή τη νέα του ταινία «Επικίνδυνη αποστολή: Θανάσιμη εκδίκηση - Μέρος πρώτο», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο, ο ηθοποιός μιλούσε στις κάμερες, όταν ένας δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι έρχεται από την Ελλάδα.
Τότε, ο Τομ Κρουζ βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη χώρα μας. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Πώς είσαι; Χαίρομαι κι εγώ που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ», του είπε αρχικά, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctl1yjhqh6zt)
Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα του ταινία, ο Τομ Κρουζ τόνισε πως την ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη κι η πιο χλιδάτη. Είναι μια τεράστια, επική περιπέτεια που χωρίζεται σε δύο μέρη», είπε.
«Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για τη μεγάλη οθόνη μόνο. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», πρόσθεσε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.