Mission: Impossible 7 - «Ο Τομ Κρουζ τα κατάφερε ξανά» λένε όσοι είδαν τη νέα ταινία

Mission: Impossible 7 - «Ο Τομ Κρουζ τα κατάφερε ξανά» λένε όσοι είδαν τη νέα ταινία

Χαρακτήρισαν το νέο σίκουελ ως την «ταινία του καλοκαιριού»

TOM-CRUISE
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει με την τελευταία δόση της ταινίας του «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One», και οι πρώτες αντιδράσεις δείχνουν ότι μπορεί να είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Μετά την ταινία «Mission: Impossible» στην παγκόσμια πρεμιέρα της στη Ρώμη τη Δευτέρα, οι κριτικοί και οι θαυμαστές που είχαν την ευκαιρία να δουν την ταινία από νωρίς μοιράστηκαν κυρίως εγκωμιαστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

SPL8146051_037
SPL8146051_030

Κλείσιμο
Η ταινία, η οποία ακολουθεί το «Fallout» του 2018, καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά 90 λεπτά στην πρεμιέρα, αφού ο 60χρονος Κρουζ είχε μια απρογραμμάτιστη συνάντηση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζιόρτζια Μελόνι, όπως ανέφερε το Variety.

Αυτό προφανώς απογοήτευσε το κοινό, το οποίο άλλαξε γρήγορα τη στάση του με μερικά «θερμά χειροκροτήματα» όταν τελικά έφτασε ο μεγάλος σταρ, μαζί με τον σκηνοθέτη και μακροχρόνιο συνεργάτη του Κρίστοφερ Μακουάρι.

Στην πρεμιέρα εμφανίστηκε επίσης μεγάλο μέρος του βασικού καστ, όπως η Χέιλι Άτγουελ, και οι συμπρωταγωνιστές τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσσα Κίρμπι, Σάιμον Πεγκ, ανάμεσα σε άλλους.
Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Official Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise

Στο Twitter, οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία ήταν σχεδόν ομόφωνα θετικές.

Ο συγγραφέας του Gizmodo Ζερμαίν Λουσιέ χαρακτήρισε τη νέα ταινία «φανταστική» και είπε ότι έχει μια «δυναμική, επίκαιρη ιστορία».

«Εξαιρετικοί νέοι χαρακτήρες. Τεράστια ποικιλία δράσης και ένα τελικό σκηνικό που κατατάσσεται στην κορυφή 2-3 όλων των εποχών για το franchise», πρόσθεσε.

Ο Έρικ Ντέιβις, από το Fandango και το Rotten Tomatoes, υποστήριξε ότι είχε μερικές από «τις καλύτερες στιγμές» βλέποντας τη νέα ταινία του Κρουζ.

Συμπλήρωσε ότι πρόκειται για «μια άψογα φτιαγμένη ταινία δράσης που δεν σταματά να διασκεδάζει. Κάθε σεκάνς δράσης είναι μεγάλης διάρκειας, τρελή και έντονη. Η ιστορία είναι μεγάλη και εκτεταμένη, αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι και ένιωθε ολοκληρωμένη και σε άφηνε να πεθαίνεις για το τι θα ακολουθήσει».
Ο κριτικός ταινιών Σκοτ Μαμτζ έγραψε στο Twitter ότι το «Dead Reckoning» «άξιζε την αναμονή!». Πρόσθεσε ότι ήταν «απολύτως φανταστικό» και δήλωσε ότι ήταν η «καλύτερη "Αποστολή" μέχρι τώρα» για τη σειρά ταινιών.
«Υπέροχη ιστορία, φοβερό καστ, απίστευτη δράση που θα σας κρατήσει σε αγωνία», συνέχισε, ενώ δήλωσε ότι ο Κρουζ «ξεπέρασε τον εαυτό του με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!».

Η Πέρι Νέμιροφ του «Collider» αποκάλεσε το «Mission: Impossible 7» ως έναν άλλο νικητή για το franchise.
«Για άλλη μια φορά, η αξία της παραγωγής είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, με μερικά από τα πιο καλά καθορισμένα και συναρπαστικά σκηνικά, φωτογραφημένα με τρόπους που πραγματικά σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στη μέση της δράσης», ανέφερε και συνέχισε: «Η έμφαση στην αποτύπωση των πραγμάτων στην κάμερα κάνει τεράστια διαφορά και το νιώθεις».

Ο Ντόριαν Παρκς του «Geeks of Color» εκτίμησε ότι το «Dead Reckoning» ήταν «ενδεχομένως η καλύτερη δόση του franchise». «Τα σκηνικά είναι εντυπωσιακά και οι σκηνές δράσης είναι πραγματικά του επόμενου επιπέδου. Πρέπει να το δείτε στη μεγαλύτερη διαθέσιμη οθόνη», έγραψε.
Ο ρεπόρτερ της βιομηχανίας ψυχαγωγίας Τζεφ Σνάιντερ έδωσε μεν κάποιους επαίνους, χαρακτηρίζοντας το «Dead Reckoning» «ΠΟΛΥ καλό», αλλά παραπονέθηκε ότι είχε λιγότερη συναισθηματική βαρύτητα από το μαζικά δημοφιλές sequel «Top Gun του Cruise: Maverick».
Το «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουλίου.

Φωτογραφίες: IPA / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία - Τον σκότωσε 80χρονος για κτηματικές διαφορές

Εξαφάνιση υποβρυχίου στον Τιτανικό: Τα πέντε σενάρια για την τύχη του - Υπήρξε βραχυκύκλωμα ή παγιδεύτηκε;

Κως: Η στιγμή που η Αναστάζια βγαίνει με τον Μπαγκλαντεσιανό από σούπερ μάρκετ - Δείτε φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης