Η Ναταλία Γερμανού «αποχαιρέτησε» τον Στιβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία ο Στιβ Κακέτσης είχε αποκτήσει μαζί έναν γιο.
«Έφυγε πολύ ταλαιπωρημένος από την υγεία του. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό. Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε – επειδή τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά – μου λέει: "Ξεκουράστηκε, απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ"», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.
«Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας "άρχοντα της νύχτας". Το 2013 στην εκπομπή που έκανε στον ANT1 τον είχα φιλοξενήσει και μου είχε μιλήσει για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή, έμεινε ένα διάστημα μηνών στη φυλακή – και όταν αθωώθηκε – βγήκε αλλά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
Προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στον Στιβ Κακέτση.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.