Σε ζωντανή σύνδεση από τους Παξούς, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του «Maestro 2» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αναφερόμενος στις εξελίξεις που θα δει το κοινό.
Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ελένη» ο δημιουργός της σειράς, είπε: «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs8cbda4gpjd)
Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.
Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.