Η Βίκυ Βολιώτη ταξίδεψε στο Παρίσι μαζί με την κόρη της, Άννα. Η ηθοποιός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες σε stories στο Instagram, αναφέροντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ταξίδεψε στην Πόλη του φωτός μαζί με τη μονάκριβη κόρη της.
Δείτε τις φωτογραφίες
Πριν μερικές ημέρες, η Βίκυ Βολιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την κόρη της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί: «Η κόρη μου είναι 8,5 ετών. Αποζητώ την συντροφιά της γιατί περνάω πολύ ωραία. Την πρώτη φορά που η κόρη μου ανέβασε πυρετό νόμιζα ότι το παιδί θα πάθει κάτι, τρόμαξα πάρα πολύ. Είναι στα σχέδιά μας να πάμε στην Αιθιοπία. Από το σπίτι βγήκαμε 2 και μπήκαμε τρεις και από εδώ και πέρα θα είμαστε πάντα τρεις. Μπορεί να γίνουμε και τέσσερις και πέντε ποτέ δεν ξέρεις. Σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Η υιοθεσία είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, θέλει υπομονή, θέλει δύναμη».
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.