Τζουντ Λο: Ο ρόλος του Κάπτεν Χουκ, τα 7 παιδιά και η κηπουρική

Τζουντ Λο: Ο ρόλος του Κάπτεν Χουκ, τα 7 παιδιά και η κηπουρική

Με μακρά θητεία στο θεατρικό σανίδι πριν εισβάλει στη μεγάλη οθόνη, τσαλακώνεται όσο του επιτρέπουν το ταλέντο του και το μακιγιάζ και υποδύεται τον Κάπτεν Χουκ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
jude-law-mak
O Τζουντ Λο πάτησε το κατώφλι των 50 λίγο πριν εκπνεύσει το 2022. Στα 30 χρόνια της καριέρας του έχει να επιδείξει αξιοσημείωτες ερμηνείες σε ταινίες που αγάπησαν εξίσου κριτικοί και box office - από το «Γκάταγκα» και τον «Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ» μέχρι τον «Σέρλοκ Χολμς» και τα δύο τελευταία επεισόδια των «Φανταστικών ζώων».

Προσεχώς, θα τον δούμε αγνώριστο ως Κάπτεν Χουκ στην ταινία «Peter Pan & Wendy», η οποία αφού γυρίστηκε με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση -λόγω πανδημίας-, κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Disney+ στις 28 Απριλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας
Peter Pan & Wendy | Official Teaser Trailer | Disney+

Κλείσιμο
Αν μη τι άλλο, εκτός από τους πολυπληθείς fans του Πίτερ Παν και του ίδιου του Λο, θα περιμένουν να τη δουν με αγωνία και τα έξι παιδιά του σταρ - ο οποίος φημολογείται ότι πρόσφατα έγινε πατέρας και για έβδομη φορά. Ναι, ο Βρετανός ηθοποιός με το άψογο λονδρέζικο αξάν και την ικανότητα να χειρίζεται με επιδεξιότητα όποιο ρόλο κι αν πέσει στα χέρια του, είναι αποφασισμένος να προσφέρει λύση στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας του πλανήτη.
jude-law

Χρήματα, άλλωστε, έχει άφθονα για να θρέψει τους απογόνους του και να πληρώνει διατροφές στην πρώην σύζυγο Σάντι Φροστ (με την οποία έχει τρία παιδιά) και τις πρώην συντρόφους του Σαμάνθα Μπερκ και Κάθριν Χάρντινγκ (με τις οποίες έχει αποκτήσει από ένα). Το έκτο και το φημολογούμενο έβδομο είναι οι νόστιμοι καρποί του έρωτά του με την τρέχουσα σύζυγό του, Φιλίπα Κόαν. Τον λες ακούραστο, μπορεί και ακόρεστο.

Πριν γίνει κινηματογραφικός αστέρας με πλούσιο βιογραφικό και δύο υποψηφιότητες στα Οσκαρ, ο Λο ξεκίνησε να χτίζει την καριέρα του στο θεατρικό σανίδι ως φέρελπις 20χρονος, με δίψα να εντρυφήσει στους ήρωες του Σαίξπηρ. Από τις σκηνές του Λονδίνου και μια υποψηφιότητα για το βραβείο Laurence Olivier σύντομα μεταπήδησε στο Μπρόντγουεϊ και σε μια υποψηφιότητα για Tony. Αν δεν είχε κερδίσει ένα BAFTA (για την ταινία «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» το 1999) και ένα César για τη συνολική προσφορά του στα κινηματογραφικά δρώμενα το 2009, θα έμπαινε στη θλιβερή κατηγορία των αιώνιων υποψηφίων.
jude-law2

Οταν δεν παίζει σε ταινίες, ο Λο ασχολείται με την άλλη μεγάλη αγάπη του, την κηπουρική. Στους επόμενους μήνες, εκτός από τον μονόχειρα πειρατή που ταλανίζει τους φίλους του Πίτερ Παν, θα τον δούμε και σε άλλα έξι projects, μεταξύ των οποίων και το φιλόδοξο «The Order», με συμπρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ. Περισσότερος Τζουντ προσεχώς.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: splash news / ideal image / AFP / ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης