Η Σιένα Μίλερ αποκάλυψε πως γλίτωσε σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουαϊνστάιν χάρη στον Τζουντ Λο

Η Σιένα Μίλερ αποκάλυψε πως γλίτωσε σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουαϊνστάιν χάρη στον Τζουντ Λο

 «Είχε διαμορφωθεί μία άποψη ότι δεν ανήκεις κάπου πραγματικά, μέχρι να σε κάνει ο Γουαϊνστάιν να κλάψεις» ανέφερε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της

miller
Η Σιένα Μίλερ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», αποκαλύπτοντας πως η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Τζουντ Λο, την προστάτευσε από μία πιθανή σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

H Μίλερ συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία «Factory Girl» το 2006 κι όσα δήλωσε, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η παραγωγή του φιλμ έγινε από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν , ο οποίος θεωρούνταν ο πιο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ εκείνη την εποχή. Μετά από αρκετά χρόνια ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι ο Γουάινστιν βίαζε και κακοποιούσε συστηματικά τις γυναίκες.

«Ήμουν η κοπέλα του Τζουντ και αυτό μάλλον με προστάτευσε. Ο Τζουντ ήταν ένας σημαντικός ηθοποιός για τον Χάρβεϊ», δήλωσε η Μίλερ στην Guardian, ενώ πρόσθεσε πως από την αρχή της γνωριμίας τους τον αποκαλούσε «μπαμπά», κάτι που σίγουρα βοήθησε, όπως ισχυρίζεται.

miller-law
Κλείσιμο


Η 40χρονη όμως ηθοποιός, θυμάται ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που της προκαλεί μέχρι σήμερα αναστάτωση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στη συνέντευξή της, πως ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν την είχε πάρει τηλέφωνο, ουρλιάζοντας να πάει στο γραφείο του. Εκεί της απαίτησε ότι θα έπρεπε να σταματήσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει. Πρόκειται για μία εποχή που η ηθοποιός άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή και έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο όπως αναφέρει ήταν πάντα τυπική στη δουλειά της και δεν αργούσε ποτέ σε γύρισμα.

Αυτό που θυμάται η Μίλερ είναι ότι μόλις έφυγε από το γραφείο δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει για το αυστηρό του ύφος: «Είχε διαμορφωθεί μία άποψη ότι δεν ανήκεις κάπου πραγματικά, μέχρι να σε κάνει ο Γουαϊνστάιν να κλάψεις. Νόμιζα ότι έτσι ήταν οι παραγωγοί του Χόλιγουντ», τόνισε.

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στις υπόλοιπες συναδέλφους της με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι βίαζε κόσμο. Κάποτε μου ζήτησε να συναντηθούμε σε ένα ξενοδοχείο και πήρα μαζί μου και άλλους παραγωγούς».

Ειδήσεις σήμερα:

«Μη φυσιολογικά» τα επίπεδα ραδιενέργειας στο Τσέρνομπιλ, λέει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας

«Για εμένα, δεν ήταν άνθρωποι» λέει για τα θύματά του ο «δολοφόνος κλόουν» σε ανατριχιαστικές ηχογραφήσεις

Το Πασχαλιάτικο «ξέσπασμα» μετά από δύο χρόνια καραντίνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης