MasterChef: Στο αποψινό επεισόδιο ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι

MasterChef: Στο αποψινό επεισόδιο ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι

Απόψε στις 21:00 στο Star - Δείτε το τρέιλερ

MasterChef_2023
Η Πωλίνα Βετσίνοβα, ο Παύλος Λούλης και η Γιώτα Λιοπετρίτη δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τα πιάτα που παρουσίασαν στη δοκιμασία του Mystery Box και καλούνται να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023.

Η Δοκιμασία Αντιγραφής είναι γνώριμη και στους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, αφού έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση και τα έχουν καταφέρει με επιτυχία. Γνωρίζουν, λοιπόν, καλά πως για να πετύχουν και πάλι τον στόχο τους θα πρέπει να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της συνταγής.

Ποιος ή ποια, όμως, θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα πρέπει να μονομαχήσει με τον νέο «εισβολέα», για να κερδίσει την παραμονή του στο MasterChef 2023;

Δείτε το τρέιλερ
MasterChef 2023 | trailer 47ου επεισοδίου - Τρίτη 28.3.2023
Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος από το MasterChef 2022 επιστρέφει για να διεκδικήσει τη θέση του στο διαγωνισμό, αποφασισμένος, αυτή τη φορά, να μην αφήσει την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου στη μέση.

Ο εξώστης «διχάζεται» και πάλι. Όμως, για πρώτη φορά, οι φετινοί διαγωνιζόμενοι φαίνεται να προτιμούν την είσοδο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου στο διαγωνισμό ενώ οι «εισβολείς» στηρίζουν τον φετινό διαγωνιζόμενο, που υπερασπίζεται τη θέση του.

Κλείσιμο
Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης