Τις τελευταίες ώρες, διάφορα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σε τηλεοπτικές εκπομπές, θέλουν τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να αναλαμβάνουν εκπομπή στο Star.
Συγκεκριμένα, φημολογείται ότι το ζευγάρι θα αναλάμβανε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε καμία σχετική συζήτηση στο κανάλι για να αναλάβουν οι ηθοποιοί μία πρωινή εκπομπή, συνεπώς δεν τους έγινε και καμία πρόταση.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.