Πωλίνα: Θυμάται τη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος - «Όλο το Χαλάνδρι έμαθε ότι ήμουν έγκυος»

Πωλίνα: Θυμάται τη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος - «Όλο το Χαλάνδρι έμαθε ότι ήμουν έγκυος»

«Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του» είπε η τραγουδίστρια

polina
Η Πωλίνα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη διάσημη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος στο παρελθόν και μέσω της οποίας είχε γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και δήλωσε αρχικά, για τη φάρσα του ηθοποιού: «Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση. Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του».

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια: «Δεν το είχαμε πει πουθενά ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του σαν ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crc1xnor1qcx)
Κλείσιμο

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία, που είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί κι ο Βλάσσης. Και λέω εγώ "καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;". Τους φώναζα "είμαι έγκυος"», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως το κανάλι αναγκάστηκε να καλύψει τις φωνές της και να γυρίσει ξανά ένα σημείο του επεισοδίου, για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη της.

«Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο το MEGA και μου είπε "αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα". Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές μου. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», καταλήγει η Πωλίνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Credit Suisse: Τα σκάνδαλα που την «έσκασαν» - Το ξέπλυμα χρήματος, η συνεργασία με τη Μαφία

Μεσήλικες «Μπόνι και Κλάιντ» αλά ελληνικά - Φωτογραφίες από τη ληστεία τράπεζας

Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το ταξίδι στο Κάιρο για το πάρτι της Χρουσαλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης