Η γνωστή τραγουδίστρια των '90s μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο, την φωτογράφισή της στο PlayBoy, καθώς και τη φάρσα που της είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος.
Αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο και δήλωσε πως είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχει γνωρίσει.
«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μία περιοδεία. Πήγαμε και Αμερική και Αλβανία, ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα. Είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει, είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τη φωτογράφισή της στο Playboy η Πωλίνα ανέφερε: «Δεν πληρωνόμουν τότε, οπότε είχα βάλει όρο να αποφασίσω εγώ για τη φωτογράφιση. Ξεκινήσαμε για τις Σεϋχέλλες, γιατί τότε γράφαμε το κομμάτι “Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες” και βάλανε ένα σποτάκι από το ρεφρέν του κομματιού και τη φωτογραφία του εξωφύλλου στο κρατικό κανάλι κι έγινε χαμός».
Όσο για τη φάρσα που είχε κάνει ο Βλάσσης Μπονάτσος και είχε μείνει στην ιστορία, η Πωλίνα δήλωσε πως ο κόσμος «είχε φρικάρει» με το συμβάν.
«Το πρωτότυπο ήταν τόσο φρικαλέο που το MEGA είπε ότι δεν περνάει. Ο Βλάσσης είχε μπλοκάρει το ασανσέρ της απέναντι πολυκατοικίας, εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι θα συμβεί, γιατί οι πρωταγωνιστές κυνηγιόντουσαν. Εμένα με πήρε ο ένας μπροστά για ασπίδα κι άρχισα να φωνάζω ότι είμαι έγκυος. Αφού ξεμπλόκαρε το ασανσέρ, έσκασε ο Βλάσσης ντυμένος superman», είπε η Πωλίνα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη