Πωλίνα: «Δεν έχω βιώσει λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς»

Πωλίνα: «Δεν έχω βιώσει λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τις δυσάρεστες συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει, αλλά και την επιτυχία που έχει σημειώσει

polina
Συνέντευξη παραχώρησε η Πωλίνα και μίλησε για την απιστία, την κακή συνεργασία που είχε στο παρελθόν, αλλά κι ένα ρούχο, για το οποίο δούλευε έναν μήνα για να το αγοράσει. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κι εξήγησε αρχικά, τον λόγο που συγχωρεί την απιστία και τη συνεργασία που την έκανε να ρίξει μπουνιά στην πόρτα.

«Βίωσα έναν πολύ δύστροπο άνθρωπο σε συνεργασία μου, αλλά αυτοί ήταν οι περισσότεροι ταλαντούχοι. Ήταν μη ελεγχόμενα τα νεύρα πάντα. Δεν έχω βιώσει  λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς. Την μια φορά που ξέφυγε το πράγμα, έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ πιο ντόμπροι και παντελονάτοι από παραδείγματα που ακούω για το θέατρο. Συγχωρώ την απιστία ανάλογα με το ποιος την κάνει βέβαια. Έχω υπάρξει απατημένη», συμπλήρωσεη τραγουδίστρια. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjambwaoc5pt)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη δεκαετία των 90’s και αποκάλυψε για ποιο ρούχο έχει φτάσει να δουλεύει έναν μήνα για να το αγοράσει.

«Έχουν στήσει μπανιέρες στην σκηνή, έχουν κάνει ακροβατικά, έχουν φέρει λουλούδια και πήξαμε στον ανανά την περίοδο με τις "Σεϋχέλλες". Είμαι σκορποχέρα, από τα 90s βγάλαμε λεφτά, αλλά τότε δίναμε πολλά για ρούχα, 1 εκατομμύριο έδωσα για ένα μπουφάν για παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Τέλος, αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. «Παίζει να με ξαναδείτε στην τηλεόραση, αλλά δεν επιτρέπεται να σου πω κάτι άλλο», ανέφερε αινιγματικά. 



Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης