Αir: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας με τους Μπεν 'Αφλεκ και Ματ Ντέιμον
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου
Tις προάλλες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Air» σε σκηνοθεσία του Μπεν Άφλεκ.
Είναι μία ταινία από την Amazon Studios, την Skydance Sports και την Mandalay Pictures με τον Ματ Ντέιμον να υποδύεται τον Σόνι Βακάρο, τον άνθρωπο που ρίσκαρε για την δημιουργία της σειράς Air του Μάικλ Τζόρνταν και τον Mπεν 'Αφλεκ να έχει τον ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ.
Η ταινία γίνεται η αφορμή να σκηνοθετήσει ο Αφλεκ για πρώτη φορά τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του Ματ Ντέιμον, σύμφωνα με το Deadline.
Δείτε το τρέιλερ
Στο πλευρό τους πρωταγωνιστούν επίσης μεταξύ άλλων οι Τζέισον Μπέιτμαν, Κρις Μασίνα, Μάθιου Μάχερ, Μάρλον Γουέιανς, Κρις Τάκερ και Βαϊόλα Ντέιβις.
Το σενάριο υπογράφει ο Αλεξ Κόνβερι, και σύμφωνα με τη σύνοψη, «αυτή η συγκινητική ιστορία ακολουθεί το στοίχημα που έμελλε να καθορίσει την καριέρα μιας αντισυμβατικής ομάδας, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της και το φαινόμενο του μπάσκετ που θα γινόταν ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών».
Αναμένεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Απριλίου.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.