Cash or Trash: Έρχεται με μοναδικά αντικείμενα αλλά και παράξενες ιστορίες

Cash or Trash: Έρχεται με μοναδικά αντικείμενα αλλά και παράξενες ιστορίες

Νέα επεισόδια κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star - Δείτε το τρέιλερ

cash_or_trash
Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Δείτε το βίντεο 
Cash or Trash | trailer 22ου επεισοδίου - Σάββατο 4/2
Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο στις 18:15 στο Star, για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους, που θα εκτιμήσει ο θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, με εμπειρία στο χώρο των εκτιμήσεων και γνώσεις σε ευρύ φάσμα αντικειμένων για να είσαι εσύ ο κερδισμένος!

Οι αγαπημένοι αγοραστές του Cash or Trash, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη και Θάνος Μαρίνης, θα έχουν ακόμα πιο δύσκολο έργο για να αποκτήσουν τα αντικείμενα που προκαλούν το συλλεκτικό τους ενδιαφέρον καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια νέα συνεργάτη – αγοράστρια, την Κυπριακής καταγωγής Έρμα Στυλιανίδη.
CASH_OR_TRASH_

Έρμα Στυλιανίδη
Κλείσιμο
Γέννημα θρέμμα Λεμεσσιανή, η νέα αγοράστρια του Cash Or Trash, Έρμα Στυλιανίδη, ήρθε για να μείνει, αφήνοντας το στίγμα της με δυνατές προσφορές. Μεγαλωμένη μέσα σε μια οικογένεια που ξεκίνησε να συλλέγει έργα τέχνης, παραδοσιακά έπιπλα και αντικείμενα της Κυπριακής Λαϊκής Παράδοσης της Κύπρου και όχι μόνο, ο έρωτας για το παλιό ήταν αναπόφευκτος! Το 1990 ξεκινά μέσα από σεμινάρια και μαθήματα συντήρησης έργων Τέχνης αλλά και Ιστορίας της Τέχνης να κάνει το χόμπι της επάγγελμα, μαθητεύοντας συγχρόνως δίπλα σε παλιούς τεχνίτες της Κύπρου. Επίσημα το 2003 εξελίσσεται ως η δημιουργός του πρώτου Οίκου Δημοπρασιών στη Κύπρο με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές μέχρι το 2011. Με έντονη κοινωνική δράση σε δρώμενα, που αφορούν την κοινωνικοπολιτιστική ταυτότητα της Λεμεσού στέφεται και η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ενώ από το 2014 είναι το μοναδικό μέλος από τη Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Καρναβαλικών Πόλεων F.U.C.C. Το 2015 ιδρύει τον μη κερδοσκοπικό Όμιλο Χειμερινών Κολυμβητών και Φίλων Λεμεσού «Ακτή Ολυμπίων» και συνεχίζει ένα έντονο έργο ακτιβισμού μέχρι και σήμερα. Ρομαντική, κολυμπά σε πελάγη αναμνήσεων από σπάνιες αντίκες. Το βέβαιο είναι ότι την Κύπρια αγοράστρια του Cash Or Trash την κινεί ό,τι τη συγκινεί και έχει μάθει να βρίσκει, να ξεχωρίζει και να κάνει δικό της όποιο αντικείμενο έχει να πει μια ιστορία.
stilianidi

Σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Cash or Trash τέσσερα διαφορετικά αντικείμενα, αναζητούν αγοραστές με δυνατές προσφορές! Ποια είναι η δική τους ξεχωριστή ιστορία;

Με έναν τρόπο που θυμίζει οργανωμένο «έγκλημα», η Δέσποινα Μοιραράκη έχει προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξη ενός ακόμα αντικειμένου στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Η εκφραστική Βερόνικα έρχεται στην εκπομπή με ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο, εκπροσωπώντας μια μεγάλη συλλέκτρια αλλά και φίλη της. Με τα δεδομένα να αλλάζουν αρκετά από την εκτίμηση του Θάνου Λούδου, η Ρουμάνα δημοσιογράφος έχει καταγράψει νοερά ό,τι χρειάζεται για να ανεβάσει τη διάθεση των προσφορών στην επόμενη φάση. Το βέβαιο είναι, όπως έχουν δείξει ως τώρα οι αγοραστές, ότι το αντικείμενο που φέρνει η Βερόνικα είναι μέσα στα ενδιαφέροντα του Φοίβου Στρουγγάρη αλλά όχι μόνο! Στο δωμάτιο των αγοραστών ο ανταγωνισμός στις προσφορές θυμίζει κατακτητικούς αγώνες για ένα από τα παλαιότερα αντικείμενα, που έχει έρθει μπροστά τους. Άραγε ποιος από τους αγοραστές θα κερδίσει το στέμμα στο «βασίλειο» του Cash or Trash, κάνοντας τη μεγαλύτερη προσφορά, που έχει ακουστεί ως τώρα ;

Ο Ντάνι Τάνι έρχεται στο δωμάτιο της εκτίμησης να συναντήσει τη Δέσποινα Μοιραράκη με ανεβασμένη διάθεση, αφού με το μουσικό όργανο, που φέρνει, της αφιερώνει μια μελωδική καντάδα. Ο Θάνος Λούδος έχοντας στα χέρια του ένα αντικείμενο με προέλευση ιδιαίτερου κατασκευαστή, το όνομα του οποίου αποτελεί μεγάλη ιστορία στην δημιουργία των συγκεκριμένων μουσικών οργάνων στην Ελλάδα, θέτει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο Ντάνι Τάνι για μια καλή πώληση στο δωμάτιο των αγοραστών. Η περίπτωση όμως του Ντάνι Τάνι είναι από εκείνες όπου η προσωπικότητα του πωλητή καταφέρνει να ενισχύσει το αντικείμενο ακόμα περισσότερο στο δωμάτιο των αγοραστών, ακόμα και όταν δεν είναι ικανοποιητική η τιμή της εκτίμησης από τον Θάνο Λούδο. Ο σκοπός της πώλησης του αντικειμένου άλλωστε είναι αρκετά σημαντικός για τον πωλητή, καθώς ελπίζει στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου ιδρύματος. Βασικό κριτήριο προκειμένου να αποχωριστεί το αντικείμενό του ο Ντάνι είναι να αγαπήσει αλλά και να εκτιμήσει κάποιος από τους αγοραστές την πραγματική του αξία. Με προσφορές που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, ένας από τους αγοραστές καταφέρνει να πιάσει μια αρκετά υψηλή νότα με την προσφορά του και να συγκινήσει τον Ντάνι Τάνι.

Ο Μάριος έρχεται στο Cash Or Trash με ένα αντικείμενο άκρως συλλεκτικό και αρκετά σπάνιο. Με διάθεση να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να μάθει τα πάντα για την προέλευση του αντικειμένου του, ο νεαρός πωλητής συναντά τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο στο δωμάτιο εκτίμησης. Οι πληροφορίες είναι πολλές καθώς οι σφραγίδες, που διαθέτει το αντικείμενο του Μάριου, βοηθούν τον εκτιμητή του Cash Or Trash να εντοπίσει αρκετά στοιχεία για την προέλευση του. Παρά την καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το αντικείμενο, ο Θάνος Λούδος δίνει μια εκτίμηση αρκετά υψηλή, εκτός όμως των πλαισίων που έχει θέσει ο νεαρός πωλητής για την πώλησή του. Με νέα στοιχεία για το συλλεκτικό αντικείμενό του, ο Μάριος βρίσκεται μπροστά στους αγοραστές έτοιμος να διεκδικήσει το υψηλότερο ποσό από την καλύτερη προσφορά. Στην παρέα των αγοραστών βρίσκεται και η νέα αγοράστρια από την Κύπρο, η Έρμα Στυλιανίδη, η οποία μπαίνει ζεστά στο παιχνίδι των προσφορών. Πόσο δυνατές μπορούν να είναι όμως οι διαθέσεις των αγοραστών για να καταφέρουν μια δυνατή συμφωνία, αφού ο νεαρός πωλητής έχει ήδη σχηματίσει την ιδανική προσφορά στο μυαλό του;

Τη Μαρίνα, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash. Με ένα πολύ 60’ς αντικείμενο, σαν να είναι βγαλμένο από ταινία ρετρό, η Μαρίνα κρέμεται από τα χείλη του Θάνου Λούδου για να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες της. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου θέτει μια αρκετά καλή γραμμή επιχειρημάτων για τη Μαρίνα, που μπορούν να την βοηθήσουν στο δωμάτιο των 5 αγοραστών, παρά το γεγονός ότι η τιμή εκτίμησης δεν είναι εκείνη που περίμενε να ακούσει. Με μια ενδιαφέρουσα ιστορία να συνοδεύει το πως έφτασε το αντικείμενο στα χέρια της αλλά και τα επιχειρήματα από τον Θάνο Λούδο, η νεαρή Θεσσαλονικιά οδεύει γεμάτη αυτοπεποίθηση για το δωμάτιο των αγοραστών. Η δυνατή αντίδραση των αγοραστών γεμίζει με ελπίδες την πωλήτρια για την επικείμενη πορεία της δημοπρασίας. Με τα στατιστικά να δείχνουν συγκεκριμένους πωλητές να διεκδικούν το συγκεκριμένο αντικείμενο, η αρχική προσφορά του Δημήτρη Δεμερτζή ανατρέπεται από την άμεση απάντηση της Ιόλης Χιωτίνη. Με λάτρεις του είδους να διεκδικούν πλέον ξεκάθαρα το αντικείμενο της Μαρίνας, είναι πλέον στο χέρι της να αποφασίσει με ποιον από τους αγοραστές θα κλείσει μια καλή συμφωνία.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν
να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του, «είδα την κηδεία μου»

Στη φυλακή o πρώην πνευματικός της Σαρλίν του Μονακό για παιδική πορνογραφία

Οργή στις ΗΠΑ για το κινεζικό μπαλόνι - Παίρνουν τα όπλα για να το… καταρρίψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης