Ορφέας Παπαδόπουλος: Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στη μητέρα μου, θα μπορούσε να πάει και καλύτερα

Ορφέας Παπαδόπουλος: Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στη μητέρα μου, θα μπορούσε να πάει και καλύτερα

«Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είναι μια πολύ εμπειρική τέχνη» πρόσθεσε

orfeas-papadopoulos_2
Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ενασχόλησή του με το τατουάζ.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η νέα του καριέρα.

«Ξεκίνησα το τατουάζ, παράλληλα με το θέατρο και την υποκριτική, ορμώμενος από τη ζωγραφική. Είναι αλληλένδετα. Μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με το τατουάζ και χωρίς να ζωγραφίζει, αλλά το δημιουργικό στοιχείο θα λείπει», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, αυτή η ενασχόληση ήταν κάτι που ήθελε από παιδί. «Από μικρό παιδί είχα προσπαθήσει να μπω στον χώρο του τατουάζ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μια πολύ εμπειρική τέχνη. Δεν διδάσκεται στην Ελλάδα και είναι πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο. Ξεκινάει μόνος του κανείς κι όσο εξελίσσεται, τόσο ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά του», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7zp16pmzvl)

Η μητέρα του ήταν η πρώτη, στην οποία έκανε τατουάζ, όπως αποκαλύπτει. «Στον πατέρα μου και τον αδερφό μου δεν έχω κάνει ακόμα. Έχω κάνει στη μητέρα μου όμως, κάτι ψάρια δικά μου. Θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα», σχολίασε χιουμοριστικά και υποσχέθηκε πως κάποια στιγμή θα επανορθώσει.

Κλείσιμο
Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μίλησε στη συνέχεια για το τζαζ μπαρ που είχε ανοίξει στο παρελθόν με τον πατέρα του στην Ίο. «Έψαχνα ένα αντίβαρο, πρώτα ψυχικό και μετά οικονομικό. Ήθελα να είμαι ανεξάρτητος σε ό,τι και αν κάνω, να είμαι κύριος του εαυτού μου, της τσέπης μου και της δουλειάς μου. Δύσκολη κατάσταση αυτή, σε ένα νησί που δεν έχεις τις πλάτες να σε στηρίζουν. Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, αλλά δεν θα το έκανα ξανά άμεσα», είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε κλείνοντας: «Κατάλαβα ότι όταν δεν αφιερώνομαι σε κάτι καλλιτεχνικό, δεν μου πάει. Δεν ήταν τέτοιες οι συνθήκες για να μπορέσουμε να το διανθίσουμε όπως θα θέλαμε. Συν του ότι όταν φεύγεις σεζόν σε ένα νησί, αποκόβεσαι από όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Δεν θα το ήθελα αυτό σε καμια περίπτωση».




Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται βροχερό τριήμερο - Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα από την Κυριακή

«Πόλεμος» με τραγούδια και ταινίες για Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου: «Bye, bye Kemal» vs «Bye, bye love»

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν και σκοτώνουν άνδρα με ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης