Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ανακοινώνει τρομακτικά νέα

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος ανακοινώνει τρομακτικά νέα

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

paradeisos_twn_kyriwn__9_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σαν βόμβα στον Παράδεισο και η έκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο.

Δείτε το τρέιλερ
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Παρασκευή 20:00

Διαβάστε την περίληψη του επεισοδίου
Τα τρομακτικά νέα που ανακοινώνει ο Ντίνος πέφτουν σα βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών κι η έκρηξη που προκαλείται δεν αφήνει κανέναν αλώβητο. Ο Σωτήρης ρισκάροντας την καριέρα του, προτείνει στη Μιράντα μία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή, αλλά εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Το φέρσιμο του Άγη απέναντι στη Γεωργία, βγάζει τον Μάρκο εκτός εαυτού. Μαζί με τον Στέφανο παλεύουν να υπερασπιστούν το δίκιο τους μέσα στο σπίτι των Μπουραντάδων που μετατρέπεται σε καζάνι που βράζει. Η τεταμένη κατάσταση θα οδηγήσει τον Χριστόφορο στη λήψη οριστικών αποφάσεων. Από την άλλη, η Αμαλία δείχνει πως αλλάζει σταδιακά τη στάση της προς τον Πάρη ενώ η Όλγα προβληματίζεται για την νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στο σπίτι της.

Δείτε το απόσπασμα
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 65 | Sneak Preview | Γιαμαλής - Μιράντα

Υπόθεση
Κλείσιμο
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.
Γωγω_Μπρεμπου__2_

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του για τους φίλους των γονιών του που τον στήριξαν


Μάικλ Σάνον: Στο πλευρό του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς- «Είναι ένας εφιάλτης»


Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης