Ο Παράδεισος των κυριών: Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

paradeisos_twn_kyriwn__8_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί, ενώ απειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό του.

Δείτε το τρέιλερ 
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Πέμπτη 20:00

Διαβάστε την περίληψη
Ο Μάρκος και η Πιπίτσα κάνουν ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα και η Γεωργία βιώνει μια απογοήτευση που δεν καταφέρνει να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά της. Ο Ζήσης μαθαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να συλληφθεί και απειλεί τον πληροφοριοδότη του με σκοπό να προστατέψει τον εαυτό του. Σε κίνδυνο μπαίνει και η Βικτώρια, εν αγνοία της, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια. Η Λιζέτα φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Ντίνου και στη σχέση του με τη Μιράντα και δείχνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Ο Χριστόφορος έρχεται σε σύγκρουση με τη Βικτώρια όταν μαθαίνει για τη φωτογραφία που έφτασε στα χέρια της Αμαλίας και απαξιώνει τις επιλογές του Άγη για ακόμα μία φορά. Η Αμαλία έρχεται κοντά με τον Πάρη και εκείνος ψάχνει απαντήσεις για ερωτήματα που την απασχολούν. Ο Αποστόλης ετοιμάζει ακόμα ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να ελέγχει απόλυτα την Όλγα και ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα. Ο Άγης καλείται πρώτη φορά να λογοδοτήσει σοβαρά για τις πράξεις του και η Μιράντα μαθαίνει κάτι που την οδηγεί στο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της...
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 64 | Sneak Preview | Ντίνος - Λιζέτα
Κλείσιμο

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.
Λαμπρινη_Σκρεκα__1_

Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα τα βλέμματα στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τζέσικα Σίμπσον: Ανησυχούν για την υγεία της τα κοντινά της πρόσωπα - «Ζυγίζει λιγότερο από τη 10χρονη κόρη της»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης