Νόνη Ιωαννίδου: «Η ζωή δεν μου έπετρεψε να κάνω παιδιά, την άκουσα και προχώρησα»

Νόνη Ιωαννίδου: «Η ζωή δεν μου έπετρεψε να κάνω παιδιά, την άκουσα και προχώρησα»

«Όπως θα έτρεχα για τα δικά μου παιδιά, τρέχω και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται, ήταν εντελώς συνειδητή η επιλογή» είπε

noni_ioannidou
H Νόνη Ιωαννίδου έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τα 12 χρόνια που έζησε εκτός Αθηνών χωρίς καν ρεύμα, αλλά και τον λόγο που δεν θέλησε να κάνει παιδιά.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της μακριά από την Αθήνα.

«Γινόμουν ένα με το περιβάλλον που ζούσα κι όταν κατέβαινα στην Αθήνα, γινόμουν αγρίμι. Έφεγγαν τα μάτια μου και δεν υπήρχε αυτή η ωχράδα. Είχα ποντίκα κι ένα σώμα φανταστικό, που δεν γινόταν με προσπάθεια. Ήταν αποτέλεσμα της ζωής μου. Πετάς πολύ περιττό κι είσαι κοντά στην ουσία. Αφουγκράζεσαι αλλιώς την ύπαρξή σου και τον Θεό. Εκατομμύρια αστέρια, γιατί δεν υπήρχε κάτι να τα κρύψει», είπε χαρακτηριστικά.

«Πετούσα, ήμουν πλήρης. Αν και πολλές φορές έμενα δύο 24ωρα άυπνη, γιατί φτιάχναμε το σπίτι, ένιωθα να αιωρούμαι, δεν πατούσα, πετούσα», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpqyqaofiafl)

Κλείσιμο
Για την απώλεια του συζύγου της, συνθέτη και κιθαρίστα Άκη Τριανταφύλλου, δήλωσε: «Από τη στιγμή που εκείνος έφυγε γαλήνια, όπου κι αν είναι, εγώ για να είμαι εδώ, υπάρχει κάποιος λόγος. Ο άνθρωπος που σε αγαπά, δεν σε μεταμορφώνει, σε πάει εκεί που είσαι. Σε στηρίζει να ανέβεις, αυτός ήταν σκάλα, η δροσιά της ψυχής μου, ο δάσκαλος και σύντροφός μου. Όταν έκλεισε ο κύκλος του, με άφησε να συνεχίσω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχεις ζήσει τόσο δυνατά και με έναν τέτοιο άντρα, σύντροφο, μετά δεν...».

Τέλοε, αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά. «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση, γιατί ξέρω ότι κι εσείς δεν θέλετε να με φέρετε σε δύσκολη θέση, να με ρωτήσετε ίσως για τα παιδιά. Παιδιά μου, και χωρίς καμία υπερβολή, είναι τα αδέρφια μου και όλα τα παιδιά του κόσμου. Όπως θα έτρεχα για τα δικά μου παιδιά, τρέχω και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Ήταν εντελώς συνειδητή η επιλογή. Για κάποιον λόγο, δεν το έπετρεψε η ζωή μου, την άκουσα και προχώρησα», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης