Νόνη Ιωαννίδου: «Όταν έφυγε ο άντρας μου, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Νόνη Ιωαννίδου: «Όταν έφυγε ο άντρας μου, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Τι είπε η ηθοποιός για την απώλεια του συζύγου της

noni
Στο πλατό του The2night Show βρέθηκε η ηθοποιός Νόνη Ιωαννίδου, η οποία μίλησε για την καριέρα της και όσα άφησε πίσω αλλά συγκίνησε και με την εξομολόγηση της για την απώλεια του συζύγου της Άκη Τριανταφύλλου πριν από τριάμισι χρόνια.

Η ίδια ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Πέρασαν τα χρόνια και δεν παίρνεις χαμπάρι πότε περνάει ο χρόνος. Έχασα τον άντρα μου πριν από τριάμισι χρόνια και είπα πω πέρασε μέσα σε μία νύχτα. Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος. Μέσα σου νιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο».

Και συνέχισε για τον θάνατο του συζύγου της: «Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση. Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα».

Η Νόνη Ιωαννίδου σε εξομολόγηση καρδιάς: "Όταν έφυγε ο άντρας μου έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου"


Για το γεγονός ότι είχε αποσυρθεί με τον άντρα της στον Παρνασσό είπε: «Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Δεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο στην ζωή μου. Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα και κάπλαζαν, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμια φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στη ζωή μας».

Κλείσιμο
Νόνη Ιωαννίδου: "Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα, όταν γνώρισα τον άντρα μου, κάτι κλείδωσε αυτόματα"


Ειδήσεις σήμερα: 

Στο Εφετείο η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου - Συναντήθηκε με τη Μάγδα Φύσσα

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της Boehringer Ingelheim: Νέες επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μη ασφαλή προϊόντα μελιού από την αγορά - Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης