H Τζένη Διαγούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Κάνουμε κάθε μέρα 10 ώρες γύρισμα. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου. Πρέπει να υπάρχει μια ερωτική αναφορά στη ζωή μας. Είναι σημαντικό να έχω έναν σύντροφο που με καταλαβαίνει. Στα 48 δεν ερωτεύομαι πια κεραυνοβόλα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να πω “αυτός είναι ο άνθρωπός μου”» είπε αρχικά η ηθοποιός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp6jum5tj8qp)
«Όλη μου η ζωή είναι ένα μάθημα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Μέτρησα διαφορετικά τη ζωή μου μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αξίες και να υποστηρίζουμε η μία την άλλη» τόνισε στη συνέχεια η Τζένη Διαγούπη, κάνοντας αναφορά στο πρόβλημα της υγείας της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp6jv919j6nl)
Όσον αφορά στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε: «Είναι γραφικά όσα ακούστηκαν χθες στη δική Φιλιππίδη. Ακούστηκε για μένα ότι έχασαν άνθρωποι της δουλειά τους και έφταιγα εγώ».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.