ΟΜιχάλης Ρακιντζής παραχώρησε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο κοινό και τις διαφορετικές συμπεριφορές που παρουσιάζει σε σύγκριση με τη δεκαετία του '90, αλλά και στην προσβλητική πρόταση που δέχτηκε για να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, εξήγησε πως πλέον το κοινό είναι πιο απόμακρο σε σχέση με το παρελθόν.
«Αλλιώς συμπεριφερόταν το κοινό στην εποχή του '80 και του '90 κι αλλιώς είναι σήμερα. Σήμερα είναι πιο απόμακρα τα πράγματα. Ας πούμε, γινόταν σκοτωμός για ένα αυτόγραφο, ενώ σήμερα δεν χρειάζεται καν. Μια φωτογραφία από μακριά ή έστω μια σέλφι αν μπορούν να πλησιάσουν, είναι αρκετή. Τότε ποδοπατιόνταν κάτω για ένα αυτόγραφο», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cophw26qyf6h)
Όσο για την πρόταση που δέχτηκε από νυχτερινό μαγαζί, ανέφερε πως ο τρόπος προσέγγισης τον προσέβαλε.
«Μου είχαν κάνει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από νυχτερινό κέντρο και την αρνήθηκα. Ήταν μια πολύ συγκεκριμένη εποχή, τα χρήματα τότε κυκλοφορούσαν σε βαλίτσες. Δεν θα δεχόμουν ποτέ μια τέτοια πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί και η βαλίτσα με τα λεφτά έφτασε μέχρι το σπίτι μου. Κάτι το οποίο θεώρησα ότι με προσβάλλει ακόμα περισσότερο», εξήγησε.
«Δηλαδή όταν λες "όχι, ευχαριστώ, δεν μου κάνει" και πάει ο άλλος να σε δελεάσει με χρήματα, νομίζω πως είναι αρκετά προσβλητικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.