Η Νατάσα Καλογρίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής» τόνισε η Νατάσα Καλογρίδη.
Όσον αφορά στο αν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.