Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τον Φιλιππίδη, ποιος είμαι εγώ να τον κρίνω;»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για τον Φιλιππίδη, ποιος είμαι εγώ να τον κρίνω;»

«Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη» τονίζει ο ηθοποιός

Capture-356
Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Πάρτυ Γενεθλίων». Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις κακοποιητικής συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν έχω καμία εξουσία, αλλά επειδή όλοι μας είμαστε άνθρωποι, οφείλουμε όταν ξεπεράσουν ένα δικό μας προσωπικό όριο, να ζητήσουμε συγνώμη» υποστήριξε αρχικά.

Για το κίνημα του ελληνικού #ΜeToo, δήλωσε: «Έχουμε δημοκρατία. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Δεν είμαι υπέρ φανατισμών, υπέρ πραγμάτων που σε κάνουν να χάνεις την λογική και τον λόγο σου σε οποιοδήποτε επίπεδο».

«Δεν είμαι δικαστής του κάθε ανθρώπου, ούτε εισαγγελέας, ηθοποιός είμαι. Τα προβλήματα της δουλειάς μου τα αντιμετωπίζω εγώ ο ίδιος όπως μπορώ και όπως ξέρω. Πολλές φορές με λογική και πολλές φορές παράλογα. Από τη στιγμή που υπάρχει νομική διαδικασία απέναντι σε έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω αρκετά, νομίζω ότι οφείλουμε και για το κίνημα για να έχει μία σοβαρή νομική υπόσταση, πρέπει η ίδια η δικαιοσύνη να δείξει τι πρέπει να κάνει και τι όχι» πρόσθεσε.

«Η δική μου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε τις εντάσεις της, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ και αντιμετωπίζω μία κατάσταση, υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν» σημείωσε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgaonpmnwhr5-st)

Στη συνέχεια, όταν του ζητήθηκε να εκδράσει την άποψή του για τον φυλακισμένο σήμερα ηθοποιό, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του. Ξεκαθάρισε πως μόνο τον εαυτό του μπορεί να κρίνει και κανέναν άλλον, ακόμα κι αν αυτός ο κάποιος κατηγορείται για χυδαίες πράξεις.

«Δε θεωρώ σωστό αυτή τη στιγμή, εφόσον βάλετε ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο, να γίνουμε εμείς οι σοφοί, να μπούμε σε μία διαδικασία να κρίνουμε. Δε ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρετε εσείς την έκβαση της δίκης; Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από την έκβαση της δίκης. Φέρνετε εμένα πάλι σε μία θέση να κρίνω, ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Μπορώ να κρίνω μόνο τον εαυτό μου» ισχυρίστηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.


Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Ο Γιαννάκος θα κληθεί να καταθέσει στην εισαγγελία για τις δήθεν «κλίνες ΜΕΘ για VIP»

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην αστυνομία

Βίντεο-ντοκουμέντο: O δράστης μετά την ομηρία στα ΕΛΤΑ τρέχει να φύγει με το όπλο στο χέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης