Ό,τι Αγαπώ: Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται καλλιτέχνες από την Κύπρο

Ό,τι Αγαπώ: Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται καλλιτέχνες από την Κύπρο

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21.00, στο OPEN

oti-agapo
Άρωμα Κύπρου έχει το «’O,τι Αγαπώ» αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21.00 και ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται καλλιτέχνες που φέρνουν την αύρα, της όμορφης Μεγαλονήσου.

Πρωταγωνιστές και αυτή τη φορά τα τραγούδια και οι δημιουργοί τους. Υπέροχα ακούσματα που ακουμπούν στην καρδιά του ελληνισμού και αποτελούν δημιουργίες καλλιτεχνών κυπριακής καταγωγής. Από τις αξεπέραστες συνθέσεις του Μάνου Λοΐζου, τις μεγάλες επιτυχίες του Μάριου Τόκα και τα μοναδικά κομμάτια με τη στιχουργική υπογραφή του Πόλυ Κυριάκου, μέχρι τα αυθεντικά παραδοσιακά του νησιού και τα διεθνή χιτ του Τζορτζ Μάϊκλ.

Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__3_

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στο πλατό τους καλεσμένους του, που είναι και οι ίδιοι κυπριακής καταγωγής και όλοι μαζί απολαμβάνουν τραγούδια διαλεχτά κι αγαπημένα. Ο στιχουργός Πόλυς Κυριάκου, η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, η δημοσιογράφος Φωτεινή Γεωργίου, ο ζωγράφος Σάββας Γεωργιάδης και οι τραγουδιστές Δέσποινα Ολυμπίου, Λούκας Γιώρκας, Παμπίνα Κοντέα, Πέτρος Κουλουμής, Δημήτρης Μεσημέρης και Έλενα Παπαπαναγιώτου, γίνονται μια παρέα που την ενώνει η αγάπη για την Κύπρο και το καλό ελληνικό τραγούδι.

Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__7_

Από «Το μερτικό μου» και την «Τζαμάικα», στο «Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη» και «Τα λαδάδικα» και από τα «Διόδια» στο «Careless whisper» και «Τα ριάλια», απλώνεται μια βεντάλια ηχοχρωμάτων και μουσικής πανδαισίας με διαχρονικές και πασίγνωστες επιτυχίες.

Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__1_
Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__8_
Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__5_
Ο_ΤΙ_ΑΓΑΠΩ__4_
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους τα... χάλασε λίγο πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Μπάιντεν: Είναι «πολύ επικίνδυνο» το ότι ο Πούτιν μιλά για τη χρήση πυρηνικών όπλων

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Η 38χρονη δελέασε τον 36χρονο στο Ηράκλειο με... ομαδικό σεξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης