«Ό,τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο απόψε στις 21.00 σε μια μαγική μουσική βραδιά

«Ό,τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο απόψε στις 21.00 σε μια μαγική μουσική βραδιά

O ηθοποιός υποδέχεται την Αναστασία Παντούση, την Ευαγγελία Μουμούρη, την Άννα Κουτσαφτίκη, τον Μέμο Μπεγνή και τον Θανάση Αλευρά

Oti_Agapw__1_
Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στο «Ό,τι Αγαπώ», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN, αγαπημένους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν δράση από μικροφώνου και μας χαρίζουν διαχρονικές επιτυχίες με άρωμα καλού ελληνικού κινηματογράφου που όλοι λατρέψαμε.

Οι Θανάσης Αλευράς, Άννα Κουτσαφτίκη, Μέμος Μπεγνής, Ευαγγελία Μουμούρη και Αναστασία Παντούση και φυσικά μαζί τους και ο Γιάννης Μπέζος, εκτελώντας χρέη τραγουδιστή, επιλέγουν και ερμηνεύουν πολυαγαπημένα κομμάτια, τα οποία αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τη μεγάλη οθόνη.
Oti_Agapw
Έτσι το «Ό,τι αγαπώ» του καθενός από τους εκλεκτούς καλλιτέχνες, γίνεται το «Ό,τι αγαπώ» όλων μας, σε μια εκπομπή που σκορπάει κέφι και χαρά, ξυπνάει μνήμες που όλοι νοσταλγούμε και μας ενώνει με ακούσματα που μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων.

Ο Θανάσης Αλευράς που μας ξεσηκώνει με το «Άρχισαν τα όργανα» και τραγουδάει με το δικό του μοναδικό τρόπο το «Βρέχει Φωτιά στη στράτα μου». Ο Μέμος Μπεγνής που δηλώνει τραγουδιστά «Θα πιω απόψε το Φεγγάρι» με «Μάτια Βουρκωμένα», ενώ στη συνέχεια, με την Αναστασία Παντούση ντουέτο, επιβεβαιώνουν ότι «Η αγάπη θέλει δύο».

Η Άννα Κουτσαφτίκη μας μαγεύει με τη φωνή της και μας αφιερώνει το « Έχω στενάχωρη καρδιά» αλλά και το « Τόσα καλοκαίρια».
Κλείσιμο
Oti_agapw2

Η Ευαγγελία Μουμούρη μαζί με τον Θανάση Αλευρά υποστηρίζει πως «Δεν υπάρχει ευτυχία» για να πει από κοινού με τον Γιάννη Μπέζο «Ας πάει και το παλιάμπελο» πριν μόνη της αναφωνήσει «Η δουλειά κάνει τους άντρες». Για να καταλήξουμε στην Αναστασία Παντούση που τραγουδάει «Του αγοριού απέναντι» και το «Βρέχει πάλι απόψε»
Oti_Agapw3

Φυσικά από την εκπομπή δεν λείπουν και οι συναρπαστικές ιστορίες για τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Γιάννης Μπέζος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του αναφέρονται στους πρωταγωνιστές της εποχής, σχολιάζουν εμβληματικές σκηνές και καταθέτουν την αγάπη και το θαυμασμό τους στις δημιουργίες εκείνης της εποχής. Με χαρούμενη, ανεβαστική και χαλαρή διάθεση μας παρασέρνουν στον μαγικό κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου.
Γιάννης Μπέζος

Τέλος, πλούσιο οπτικό υλικό με αποσπάσματα από παλιές καλές ελληνικές ταινίες μας φέρνει πιο κοντά στον κόσμο και στο κλίμα των υπέροχων εκείνων δημιουργιών.


Ειδήσεις σήμερα:

Κολομβία: Σε δημοπρασία τρεις Ferrari εμπόρου ναρκωτικών - Τα έσοδα θα διατεθούν σε χωρικούς (βίντεο)

Asia Express: Η επιστροφή που ενόχλησε και το κυνήγι μυρμηγκιών - Δείτε βίντεο

Χόκεϊ: Επική «χυλόπιτα» σε πρόταση γάμου μπροστά σε 17.000 θεατές - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης