Ο Καπουτζίδης στα «βράχια» και οι υπεράνω χρημάτων «Survivors»

Ο Καπουτζίδης στα «βράχια» και οι υπεράνω χρημάτων «Survivors»

Το πρόβλημα πλέον δεν εντοπίζεται μόνο στο περιεχόμενο των εκπομπών αλλά και στον χειρισμό των στελεχών στα κανάλια

kapoutzidis
Αφού χρησιμοποίησαν τον τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να απαντά ο ένας στον άλλο, τώρα περάσαμε στο επόμενο level στην ελληνική τηλεόραση. Σ’ αυτό όπου επιπλήττει η μία εκπομπή την άλλη, ο ένας παρουσιαστής τον άλλο και πάει λέγοντας. Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το επόμενο επίπεδο. Επίπεδο…

«Save Lazos» το νέο σύνθημα των Ράδιο Αρβύλα για τον Λάζο Μαντικό, ο οποίος εξελίσσεται σε τηλεοπτικό είδωλο.

Η τηλεθέαση φεύγει τα γνωστά βαρετά τηλεοπτικά τερτίπια έρχονται. Μάλιστα. Αναγνωρίσιμα πλέον σε κάθε εκπομπή και για κάθε πρόσωπο.

Μόνο κακό έκανε στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η αψυχολόγητη και σπασμωδική ένταξή της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δίχως την ανάλογη προβολή και επικοινωνία. Η σειρά είναι εξαιρετική αλλά όταν πέφτει σαν κομήτης από το πουθενά, πώς να καταλάβει ο κόσμος τι είναι όλο αυτό που συμβαίνει ξαφνικά. Παράλληλα, δεν κόβεις από την ροή μία σειρά που σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο όπως οι «Παγιδευμένοι».

παγιδευμενοι
Κλείσιμο

Από την άλλη, όλο αυτό που συνέβη ωφέλησε λίγο παραπάνω το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega, το οποίο ούτως ή άλλως σημειώνει εξαιρετική πορεία και τις δύο τελευταίες μέρες «τσίμπησε» σημαντικά στα νούμερα.

μδ
Σταθερά ψηλά οι σειρές που κάνουν πρωταθλητισμό, χαμηλά το «Deal», δυσκολεύεται η ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής, κάτω από το 4% η εκπομπή Σεργουλόπουλου – Μελιτά.

Η υπόθεση της 12χρονης δεν έχει πλέον καμία θέση στην ψυχαγωγία. Είναι σαφέστατο και βέβαια αποδείχθηκε λάθος και οι χειρισμοί κάποιων παιδαριώδεις.

Ενδεχομένως κάποιοι πρώην και ίσως μελλοντικοί παίκτες του «Survivor» δεν έχουν καταλάβει ότι προκαλούν μία ολόκληρη κοινωνία όταν μιλούν απαξιωτικά για αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως για να μπεις σε ριάλιτι. Ισως όταν το καταλάβουν να είναι πολύ αργά. Επίσης κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι του χρωστάει η παραγωγή και πρέπει να μπει.

Το υπέροχο «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1 επιμένει να μας θυμίζει ότι υπάρχουν πολλά τηλεοπτικά προγράμματα που κατακτούν πολύ περισσότερα και πολυτιμότερα από αριθμούς και ποσοστά.

Τέτοια ενασχόληση με το «Love island» από όλους όσοι το απαξιώνουν προκαλεί μία απορία…

Love Island | Trailer | 20/10/2022

Δημοσιογράφος που λέει απλώς απόψεις, συνήθως με περισπούδαστο ύφος η συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά δεν έκανε ποτέ στην ζωή του ρεπορτάζ, λυπάμαι, αλλά δεν είναι ακριβώς δημοσιογράφος. Είναι γιαλαντζί τηλεπερσόνα.

Κουίζ: Δεν θα είμαι, δεν θα πάω αλλά τελικά θα είναι. Ποιος είναι;


Ειδήσεις σήμερα:

Πότε λήγει το πρόγραμμα «ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή» - Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Νωρίτερα η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου - Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν στη Λευκάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης