Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ που βρισκόνταν σε εξέλιξη στη Λευκάδα καθώς το ΙΧ του ζευγαριού που αγνοούνταν βρέθηκε σε απόκρυμνη περιοχή στην περιοχή της Πόντης στη Βασιλική, ενώ οι δύο ηλικιωμένοι εντοπίσηκαν νεκροί δίπλα σε αυτό.
Αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός και εθελοντές βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Πόντης εκεί που εντοπίστηκε σήμα κινητού και με drone έψαχναν το ζευγάρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηλικιωμένοι -που είναι ντόπιοι- βρέθηκαν έξω από το ΙΧ τους χωρίς τις αισθήσεις τους. Το όχημα εντοπίστηκε σε απόκρυμνη περιοχή έχοντας φύγει εμφανώς από τον δρόμο.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο άνδρας ήταν γεωπόνος και φυσιολάτρης.
Τον συναγερμό στις αρχές σήμαναν συγγενείς του ζευγαριούοι οποίοι τους περίμεναν να επιστρέψουν από την περιοχή Αθάνι όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού ήταν με μελισσοκόμο από το Αθάνι. Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράς και στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που, όμως, δεν έγινε ποτέ.
Στις έρευνες έλαβε μέρος και ελικόπτερο αναζητώντας από αέρος σημάδια του ζευγαριού .
Δείτε βίντεο: Λευκάδα: Νεκρό εντοπίστηκε το ζευγάρι που αγνοούνταν
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.