Νίκος Βέρτης: Ενοχλήθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Νίκος Βέρτης: Ενοχλήθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Το περιστατικό καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη - «Έλεος» αναφώνησε ο τραγουδιστής - «Ας μας γράψουν» είπε σε συνεργάτη του

vertis-m2
Ένοχλήθηκε ο Νίκος Βέρτης από την παρουσία των αστυνομικών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του αεροδρομίου. Την ώρα που το κέφι είχε «ανάψει» και εκατοντάδες άτομα τον αποθέωναν και διασκέδαζαν με τις μουσικές του επιτυχίες, ένα… απρόοπτο έκανε τον τραγουδιστή να χάσει για μερικά λεπτά την ψυχραιμία του.

Έξαλλος ο Βέρτης για έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται (1)

Έξαλλος ο Βέρτης για έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται (2)


Κλείσιμο
Όπως φαίνεται στα βίντεο που κατέγραψαν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου, ο Νίκος Βέρτης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μόλις αντιλήφθηκε ότι στο μαγαζί γινόταν έλεγχος από την αστυνομία. Μάλιστα, ζήτησε από του θαμώνες να φωνάξουν δυνατά και να χειροκροτήσουν, έτσι ώστε να… μετρήσουν οι αστυνομικοί τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ανέφερε ο τραγουδιστής από την πίστα, με τον κόσμο από κάτω να ξεσπά σε χειροκροτήματα. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

Όπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος κλωτσάει δυνατά τα πανέρια με τα λουλούδια που βρίσκονταν στην πίστα, ενώ ακούγεται να φωνάζει «έλεος». Σε κάποια στιγμή, απευθυνόμενος προφανώς προς τον συνεργάτη του, δείχνει με τα δάχτυλά του τον αριθμό τρία, εννοώντας πιθανότατα ότι ήταν η τρίτη φορά το ίδιο βράδυ που γίνονταν έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο.

«Δεν μπορώ το άδικο ρε γα…το»

Σε βίντεο που δημοσίευσε άλλος χρήστης στην πλατφόρμα, ο Νίκος Βέρτης, φαίνεται να λέει απευθυνόμενος στον κόσμο: «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα…το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης. «Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Δείτε βίντεο: Νίκος Βέρτης: Ενοχλήθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη – «Έλεος! Ας μας γράψουν!»
Νίκος Βέρτης: Ενοχλήθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης