Ο ηθοποιός που «εισβάλλει» στη νέα σεζόν της σειράς, κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και το αξιοποίησε ταξιδεύοντας με τη μικρή Ελένη μέχρι την Αγγλία. Οι δυο τους μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες τους από εκεί.
Μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instgaram, ο ηθοποιός που θα μεταμορφωθεί σε έναν σκοτεινό μαφιόζο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ποζάρει χαμογελαστός δίπλα από την κόρη του. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Με την κόρη μου την ψυχή μου την ζωή μου !!!!»
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν
Ο Κούλλης Νικολάου υποδύεται έναν κακό μαφιόζο, ο οποίος θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη.
«Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ κάθαρμα αυτός ο άνθρωπος και μ’ αρέσει να μπω στη διαδικασία να τον συναντήσω, να του βρω τα άλλοθί του, να τον αγαπήσω, γιατί πρέπει να τον αγαπάς τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις», ανέφερε για τον ήρωα που υποδύεται.
«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Το έλεγε εδώ και ενάμιση χρόνο ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Είχε ένα πείσμα ότι αυτό που θα γράψει θα κάνει επιτυχία. Ό,τι βάλει στόχο, το πετυχαίνει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε επίσης, πως η σειρά θα ολοκληρωθεί αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV