Ο ηθοποιός που «εισβάλλει» στη νέα σεζόν της σειράς, κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και το αξιοποίησε ταξιδεύοντας με τη μικρή Ελένη μέχρι την Αγγλία. Οι δυο τους μάλιστα, ανέβασαν και φωτογραφίες τους από εκεί.
Μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instgaram, ο ηθοποιός που θα μεταμορφωθεί σε έναν σκοτεινό μαφιόζο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ποζάρει χαμογελαστός δίπλα από την κόρη του. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Με την κόρη μου την ψυχή μου την ζωή μου !!!!»
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν
Ο Κούλλης Νικολάου υποδύεται έναν κακό μαφιόζο, ο οποίος θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη Μάνη.
«Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ κάθαρμα αυτός ο άνθρωπος και μ’ αρέσει να μπω στη διαδικασία να τον συναντήσω, να του βρω τα άλλοθί του, να τον αγαπήσω, γιατί πρέπει να τον αγαπάς τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις», ανέφερε για τον ήρωα που υποδύεται.
«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Το έλεγε εδώ και ενάμιση χρόνο ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Είχε ένα πείσμα ότι αυτό που θα γράψει θα κάνει επιτυχία. Ό,τι βάλει στόχο, το πετυχαίνει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε επίσης, πως η σειρά θα ολοκληρωθεί αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.