Κούλλης Νικολάου για τη «Γη της Ελιάς»: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε δεύτερη σεζόν»

Κούλλης Νικολάου για τη «Γη της Ελιάς»: «Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε δεύτερη σεζόν»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Mega και εξήγησε πως η πρώτη σεζόν θα κλείσει με πολλά αναπάντητα ερωτηματικά

koullis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Κούλλης Νικολάου και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την είσοδό του στη σειρά του Mega, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Όπως ανέφερε αρχικά, σκοπεύει σύντομα να εμφανιστεί σε έναν νέο ρόλο στη «Γη της Ελιάς» κι όπως είπε, τον ιντριγκάρει ιδιαίτερα.  «Ο Δημοσθένης με ιντριγκάρει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ κάθαρμα αυτός ο άνθρωπος και μ’ αρέσει να μπω στη διαδικασία να τον συναντήσω, να του βρω τα άλλοθί του, να τον αγαπήσω, γιατί πρέπει να τον αγαπάς τον χαρακτήρα που ερμηνεύεις», ανέφερε για τον ήρωα που υποδύεται. 

«Η ιδέα της σειράς γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Το έλεγε εδώ και ενάμιση χρόνο ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Είχε ένα πείσμα ότι αυτό που θα γράψει θα κάνει επιτυχία. Ό,τι βάλει στόχο, το πετυχαίνει», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε επίσης, πως η σειρά θα ολοκληρωθεί αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cklh42vg2qrd)

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε δεύτερη σεζόν», δήλωσε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ριάλιτι που έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα.

«Δεν είμαι τόσο των ριάλιτι. Ξέρω όμως, πως η τηλεόραση τα έχει όλα. Πεποίθησή μου είναι να βρίσκεται στην πρωτιά η μυθοπλασία», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cklhj8pegi01)

Τέλος, αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X-Factor: «Συγκινήθηκα πολύ, όταν τον είδα στη σκηνή. Είναι ένα παιδί θαύμα και ό,τι αγγίξει, το κάνει διαμάντι».



Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης