Άντι ΜακΝτάουελ: Άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα και δέχομαι περισσότερες προτάσεις για ραντεβού

Άντι ΜακΝτάουελ: Άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα και δέχομαι περισσότερες προτάσεις για ραντεβού

Η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και έκτοτε, οι άνδρες της δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον - «Θέλω να δείχνω την πραγματική μου ηλικία», ανέφερε

andiemacdowell
Η Άντι ΜακΝτάουελ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως από τη στιγμή που σταμάτησε να κρύβει την ηλικία της, το ενδιαφέρον που έδειχναν για εκείνη οι άνδρες αυξήθηκε αισθητά.

Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε στη βρετανική «Sunday Times» και παραδέχτηκε πως δεν θέλει πια να κρύβει τα χρόνια της και για τον λόγο αυτό, άφησε τα μαλλιά της γκρίζα.

«Ο κόσμος μου έλεγε συνεχώς πως δεν είναι ώρα ακόμα να αφήσω τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα. Εγώ όμως, διαφωνούσα. Θέλω να είμαι εκεί που είμαι και να δείχνω την πραγματική μου ηλικία», είπε αρχικά.

Άλλωστε, κάθε άλλο παρά αρνητικό αντίκτυπο είχε στην ερωτική της ζωή η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει. «Νομίζω ότι τα γκρίζα μαλλιά μου δίνουν μπόνους. Τα μάτια μου φαίνονται πιο πράσινα και το γκρι τα κάνει να ξεχωρίζουν με έναν τρόπο που δεν συνέβαινε πριν», τόνισε.

Στο παρελθόν, η Άντι ΜακΝτάουελ είχε αναφερθεί ξανά στο «γκρίζο λουκ» της, αποκαλύπτοντας πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να μην βάφει τα μαλλιά της έπαιξαν οι κόρες της. Όπως είχε δηλώσει, στα παιδιά της άρεσε πολύ το γεγονός ότι παραμένει φυσική, γιατί την έκανε να μοιάζει πιο «σκληρή».

Όσο για την ερωτική της ζωή, η ηθοποιός εξήγησε πως μπορεί οι προτάσεις που έχει δεχτεί για ραντεβού να πληθαίνουν, όμως κανείς δεν της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. «Αν κάποιος ερχόταν και βελτίωνε τη ζωή μου, κάποιος με τον οποίο θα γινόμουν ρομαντική, ξέρεις, σεξουαλική ίσως, τότε θα το δεχόμουν. Αλλά για να πω την αλήθεια, δεν εμφανίζεται κάποιος και δεν πρόκειται να μπω σε μια εφαρμογή για να ψάξω, όπως κάνουν. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό», εξήγησε.

Κλείσιμο

Αν και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της την ενθαρρύνουν να κάνει κάποια σχέση, εκείνη ενδιαφέρεται περισσότερο για τις φιλίες της. «Οι φίλοι μου συνεχίζουν να με ενθαρρύνουν να κάνω μια σχέση, αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία για 'μένα αυτή τη στιγμή είναι οι φιλίες και δουλεύω πολύ σκληρά πάνω σε αυτό. Και γιατί να μην είναι αυτό αρκετό;», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης