Φεστιβάλ Καννών: Ο απίθανος χορός της Έλεν Μίρεν με την Άντι ΜακΝτάουλ στο κόκκινο χαλί

Φεστιβάλ Καννών: Ο απίθανος χορός της Έλεν Μίρεν με την Άντι ΜακΝτάουλ στο κόκκινο χαλί

Οι δύο κυρίες του Χόλιγουντ χάρηκαν ιδιαίτερα για τη συνάντησή τους και δεν δίστασαν να το δείξουν - Στον Σουηδό Ρούμπεν Έστλουντ ο Χρυσός Φοίνικας για την ελληνική συμπαραγωγή «Triangle of sadness» - Δείτε εικόνες και βίντεο

helen_mirren_andie_macDowell_art
Έναν απίθανο χορό χάρισαν στο κοινό η Έλεν Μίρεν και η Άντι ΜακΝτάουελ. Οι δύο σπουδαίες ηθοποιοί συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί του 75ου Φεστιβάλ Καννών, στην πρεμιέρα της ταινίας «Un Petit Frère».

Μη μπορώντας να συγκρατήσουν τη χαρά τους για αυτή τους τη συνάντηση, οι δύο κυρίες του Χόλιγουντ αγκαλιάστηκαν σφιχτά και ξεκίνησαν να χορεύουν στο κόκκινο χαλί, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές μέσα στα λαμπερά τους φορέματα. Η Έλεν Μίρεν επέλεξε ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα, ενώ η Άντι ΜακΝτάουελ προτίμησε ένα πιο διακριτικό λουκ, με ένα μακρύ φόρεμα με καφέ ρίγες.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί στην ταινία «On the edge», ενώ τις συνδέει μία πολύ στενή φιλία τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο με τον χορό τους:

Cannes 2022 : Helen Mirren et Andie MacDowell dansent sur le tapis rouge


Στον Σουηδό Ρούμπεν Έστλουντ ο Χρυσός Φοίνικας για την ελληνική συμπαραγωγή «Triangle of sadness» που γυρίστηκε στην Εύβοια

Ελληνικό χρώμα είχαν τα φετινά βραβεία του Φεστιβάλ Καννών καθώς η ταινία «Triangle of sadness» του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Έστλουντ, που κέρδισε σήμερα τον Χρυσό Φοίνικα, αποτελεί ελληνική συμπαραγωγή της εταιρείας Heretic των Γιώργου Καρναβά και Κωνσταντίνο Κοντοβράκη. 

Κλείσιμο
Ο Έστλουντ σημείωσε ένα σημαντικό προσωπικό ρεκόρ καθώς η έξυπνη σατιρική ταινία του, που γυρίστηκε στη Χιλιαδού της Εύβοιας, ήταν η δεύτερη που απέσπασε Χρυσό Φοίνικα μετά το «Τετράγωνο» που είχε κερδίσει το μεγάλο βραβείο το 2017.

25765436


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα σύγχρονου πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης συνεχάρη τους συντελεστές της ταινίας και ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της ελληνικής εταιρείας παραγωγής: «Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της ταινίας (πολλοί από τους οποίους Έλληνες) και στην ελληνική εταιρεία παραγωγής Heretic, συμπαραγωγό της ταινίας "Triangle of Sadness" του Ruben Östlund που μόλις κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών Festival de Cannes και η οποία κατά κύριο λόγο έχει γυριστεί στην Χιλιαδού της Εύβοιας (Πόσο τυχερός να είμαι στην πρεμιέρα της!)»  δήλωσε ο ίδιος. 

Giatromanolakis_Cannes


Ο Νοτιοκορεάτης Σονγκ Κανγκ-χο κερδίζει το βραβείο ανδρικού ρόλου

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ Σονγκ Κανγκ-χο, 55 ετών, κέρδισε το βραβείο ανδρικού ρόλου στο 75ο φεστιβάλ των Καννών σήμερα το βράδυ για την ερμηνεία του στην ταινία "Broker" του Ιάπωνα σκηνοθέτη Χιροκάζου Κόρε-Εντα.

Αγαπημένος ηθοποιός του συμπατριώτη του Μπονγκ-Τζουν-χο, και πρωταγωνιστής της ταινίας του "Παράσιτο", που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα το 2019, υποδύεται σε αυτήν την ταινία του Κόρε-εντα έναν άνδρα που εμπλέκεται σε εμπορία βρεφών...

"Είμαι πολύ ευτυχής για όλη μου την οικογένεια", είπε τελείως λιτά παραλαμβάνοντας το βραβείο του στις Κάννες.


25765204


Η Ιρανή Ζαρ Αμίρ Εμπραχίμι κερδίζει το βραβείο γυναικείου ρόλου

Η Ιρανή ηθοποιός Ζαρ Αμίρ Εμπραχίμι, η οποία αναγκάστηκε να φύγει από το Ιράν για τη Γαλλία το 2008 έπειτα από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, απέσπασε σήμερα το βραβείο γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο θρίλερ του Αλί Αμπάσι "Holy Spider". Στα γαλλικά ο τίτλος του φιλμ νουάρ είναι "Les nuits de Mashhad" (Οι νύχτες της Μασχάντ).

Η ηθοποιός μίλησε στα φαρσί κατά την παραλαβή του βραβείου της. "Απόψε έχω την αίσθηση ότι είχα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι πριν φτάσω εδώ σε αυτή τη σκηνή (...) ένα ταξίδι που σημαδεύτηκε από ταπεινώσεις", είπε, ευχαριστώντας τη Γαλλία που την δέχθηκε.

25765175


Η Γαλλίδα Κλερ Ντενί και o Βέλγος Λούκας Ντοντ μοιράζονται το Μέγα Βραβείο

Το Grand Prix, το Μέγα Βραβείο του Φεστιβάλ των Καννών, τη δεύτερη σημαντικότερη διάκριση του θεσμού, μοιράζονται η Γαλλίδα Κλερ Ντενί για την ταινία της "Stars at noon" (Αστέρια του Απομεσήμερου) και ο 31 ετών Βέλγος σκηνοθέτης Λούκας Ντοντ, ο βενιαμίν του διαγωνιστικού τμήματος, για την ταινία "Close".

Η Γαλλίδα Κλερ Ντενί

25765349



O Βέλγος σκηνοθέτης Λούκας Ντοντ

25765447

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά με έναν νεκρό σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη

Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη: «Πεδίο μάχης» το ΑΠΘ με μολότοφ και δακρυγόνα

Προελαύνουν οι Ρώσοι στο Ντονμπάς, βαριές οι απώλειες τους στο Λουχάνσκ
: Στον Σουηδό Ρούμπεν Έστλουντ ο Χρυσός Φοίνικας για την ελληνική συμπαραγωγή «Triangle of sadness» που γυρίστηκε στην Εύβοια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης