Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά, χωρίς να γνωστοποιεί πού ακριβώς είναι - Είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας
Μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga», η Νικόλ Κίντμανεπέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές τη χώρα μας.
Η Χολιγουντιανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και φρόντισε μάλιστα, να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Ειδικότερα, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Ωστόσο, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που βρίσκεται.
Η ηθοποιός είναι μια μόνο από τους δεκάδες celebrities της διεθνούς showbiz που επέλεξαν φέτος τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην Ελλάδα ήταν η Νικόλ Σέρζινγκερ, η Ναόμι Γουότς, ο Τζέιμς Φράνκο, η Κιάρα Φεράνι, η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Κόσλινγκ, καθώς και ο Έλον Μασκ.
Όλοι τους έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από τις διακοπές τους στα social media, παρουσιάζοντας έτσι στο κοινό τους παγκοσμίως τις ομορφιές της Ελλάδας.
Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει:
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.