Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή για Ασημίνα και Δάντη: «Ποια είμαι εγώ για να κρίνω ποιος θα είναι με ποιον και γιατί;»

Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή για Ασημίνα και Δάντη: «Ποια είμαι εγώ για να κρίνω ποιος θα είναι με ποιον και γιατί;»

Η πρώην παίκτρια του Survivor τοποθετήθηκε σχετικά με την ατάκα που είχε πει στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη - «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει», της είχε πει 

σταυρουλα_cleanup
Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της και αναφέρθηκε στον ημιτελικό του ριάλιτι, τους συμπαίκτες της, αλλά και το σχόλιο που είχε κάνει για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει για τη συμπαίκτριά της.

Όπως ανέφερε, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τη σχέση της Ασημίνας παρεξηγήθηκε από το κοινό και τόνισε πως αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο, θα διατύπωνε διαφορετικά αυτό που ήθελε. Ξεκαθάρισε επίσης, πως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε ότι η Ασημίνα είναι με τον τραγουδιστή λόγω χρημάτων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8gg1zr26dt)

«Ποια είμαι εγώ για να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί; Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Εγώ και στην αρχή του Survivor που έκανα παρέα μαζί της, την ρωτούσα πράγματα, το ζούσα πολύ μαζί της. Έβλεπα μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπό της και αυτός την στηρίζει».

Δήλωσε επίσης, πως συχνά παρεξηγείται για τα λεγόμενά της, καθώς είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος. «Γενικά, σαν άνθρωπος λέω αυτά που πιστεύω και είμαι υπερβολικά ειλικρινής και κάποιες φορές παρεξηγούμαι. Ακόμα και με τους φίλους μου είμαι υπερβολικά ειλικρινής και σκληρή ίσως, μερικές φορές. Λέω πράγματα που αξίζουν και πρέπει. Η σκληρή κριτική μπορεί να σε κάνει και καλύτερο», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Μπορεί ο Μπόρις Τζόνσον να αναγκαστεί σε παραίτηση; - Πώς επιλέγεται ο διάδοχός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης