Μορφούλα Ιακωβίδου: «Δεν με ενοχλεί ο τίτλος “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”, είμαι περήφανη»

Μορφούλα Ιακωβίδου: «Δεν με ενοχλεί ο τίτλος “αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη”, είμαι περήφανη»

Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, που ακολουθεί τα βήματά του στον χώρο μίλησε για την πορεία της, το κίνημα του #metoo, αλλά και την προσωπική της ζωή

μορφουλα
Συνέντευξη παραχώρησε η αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα και αναφέρθηκε στη μουσική της πορεία, αλλά και το ελληνικό #metoo.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στον αδερφό της και γνωστό τραγουδιστή, Πέτρο Ιακωβίδη.

«Μοιάζουμε σε πάρα πολλά πράγματα με τον Πέτρο. Και εξωτερικά και γενικά. Δεν με απομάκρυνε ποτέ από δίπλα του, κάναμε πάντα πολύ παρέα. Είναι ο άνθρωπος, στον οποίο θα μιλήσω για κάτι πρώτα από όλους, πρώτα ακούω τη γνώμη του και μετά, κάνω ό,τι θέλω. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί, με ξέρει 100% και τον εμπιστεύομαι πολύ. Δεν με ενοχλεί καθόλου ο τίτλος "αδερφή του Πέτρου Ιακωβίδη". Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, χαίρομαι που το λένε», είπε χαρακτηριστικά η Μορφούλα Ιακωβίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl1nuyevdfvl)

Όσο για το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, δήλωσε: «Θεωρώ πως είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που προσωπικά, δεν έχω βιώσει κάτι άσχημο».

«Πάντα σε όποια στεναχώρια ή δυσκολία κι αν είχα, οι δικοί μου ήταν δίπλα μου, ειδικά ο Πέτρος. Ο πατέρας μου και σε εμένα και στον Πέτρο ερχόταν μαζί μας για να δει σε ποιο μαγαζί δουλεύουμε και με ποιους», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της. «Ο έρωτας παίζει πολύ βασικό ρόλο στη ζωή μου. Αν είσαι καλά μέσα σου, βοηθάει και στο πώς είσαι στη σκηνή και σε πολλά άλλα. Ερωτευμένη δεν είμαι, αυτή την περίοδο, είμαι ανοιχτή στο φλερτ, αρκεί να νιώσω κάτι παραπάνω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης