Ο Πέτρος Ιακωβίδης απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πέτρος Ιακωβίδης απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Νατάσα Θεοδωρίδου

«Την παίρνω και την συμβουλεύομαι γιατί είναι πάρα πολύ καλή να δίνει συμβουλές. Είναι και καλή στο να ακούει», λέει ο τραγουδιστής

Theodoridou-Iakovidis
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας τα εξής: «Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στο Fantasia. Με πήρε ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση στη Νατάσα να πάρει εκείνη και εμένα μαζί. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια έχει πει ένα τραγούδι που αρχικά ήθελε να ερμηνεύσει εκείνος: «Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπάω σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”».

Ακόμη, τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την τραγουδίστρια: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου. Αυτά που λέω σε ανθρώπους πολύ δικούς μου, κάποια προβλήματα από την καθημερινότητά μου ή στην προσωπική μου ζωή, στη Νατάσα τα λέω. Την παίρνω και την συμβουλεύομαι γιατί είναι πάρα πολύ καλή να δίνει συμβουλές. Είναι και καλή στο να ακούει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgo703qmn7zl-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τα Χριστούγεννα - Πού θα βρέξει

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία με 30 νεκρούς μετανάστες σε τρία ναυάγια

«Let's go Brandon!» - Αντί για χρόνια πολλά, ο Μπάιντεν άκουσε κωδικοποιημένη βρισιά από Αμερικανό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης